2777
2789

من پس فردا تخمک گذاریمه

ینی اگ همون روز بگیره بچه پسر میشه؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تغذييه رو قبول دارم  زن دوست شرهرمو خاله مامانم با همين روش پسردار شدن

آره اما تغذيه ٢٠ درصده بقيش به ژنتيك و وراثت و اسپرم و قليايى بودن واژن و تخمك گذارى مربوطه

𓂀
روز تخمك گذاري خيلي مهمه ! من پسر نميخواستم ولي دكتر فرستاد براي سونو از تخمك ببينه دارم يا نه رفتم ...

من از شنبه كيت گذاشتم منفى بود ديشب كم رنگ داد امروزم كم رنگ داد ولى ترشح غليظ دارم تخم مرغى 

امشب اقدام كنم؟؟؟

𓂀

منم ماه بعد اقدام میکنم.دوستم هم رژیم غذایی داشت هم روز تخمک گذاریش اقدام کرد خداهم یه گل پسر بهش داد.

حالا من دوقلو دوست دارم یه دختر یه پسر.نمیتونم یکیشونو انتخاب کنم از هردو میخوام😭