2777
2789
عنوان

انفولانزا و سرخک

74 بازدید | 11 پست

دخترم دوسالو نیمشه پسرم هشت ماه ده روزه باهاشون در گیر انفولانزا بودم دیروز یکم بهتر شدن دیدم زیر گردن پسرم دونه زده فکر کردم گرمیه حالا امروز تمام بدنش دونه های قرمزه چکار کنم کم اوردم الان دو شبه که تب داره البته با شیافت پایین میا هنو دکتر نبردم چکارش کنم خیلییی خستم 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

بعد زدن دونه ها تبش قطع نشده؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابله مرغون چون توی بارداری گرفتم رو میشناسم دونه هاشو یا سرخکه یا سرخجه

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
اگه بعد تب دون ریخته و تبش قطع شده ویروس بوده و تموم شده

تبش کمه الان

ن کمی داره تب

پس حتما ببرش دکتر عزیزم ممکنه سرخک یا ابله مرعون باشه دارو بده راحت تر دورش رو میگدرونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

غروب میبرمش دکتر خودم خیلی خستم واقعا چند شبه نخوابیدم روزاهام همش بی قرارن 

پس حتما ببرش دکتر عزیزم ممکنه سرخک یا ابله مرعون باشه دارو بده راحت تر دورش رو میگدرونه

باشه حتما میبرمش.تو بارداری ماه اخر روی پسرم ابله مرغون گرفتم بنظرت بازم میگیره

باشه حتما میبرمش.تو بارداری ماه اخر روی پسرم ابله مرغون گرفتم بنظرت بازم میگیره

نمیدونم اطلاعاتی دراین مورد ندارم عزیزم