من 5 ساله ازدواج كردم شاغل هستم و ساعت كاريم زياده وقتي ميرسم خونه ديگه نا ندارم. رابطه ما نهايتا آخر هفته ست اونم گاهي بدلايل مختلف نميشه... طول هفته واقعا خودم جونشو ندارم البته همسرم هم پيگير نيست. با اينكه تو دوران نامزدي و اوايل ازدواجمون خيلي گرم بود الان تقريبا يه آدم سرد شده
من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
بله خب خیلی فرق میکنه شما وقتی شاغل نباشی مثلا انرژیت خیلی زیاده و در طول روز کارای خونتو میکنی حمام میری باشگاه میری ب خودت میرسی وقتی شوهرت میاد هم انرژی داری هم مرتبی هم کارس نداره و حال و حوصله داری و ب اونم انرژی میدی ولی در غیر اینصورت تا شما بیای خونه ی دوش بگیری غذا درس کنی تمیز کنی دیگ چشات اصن باز نمیسه
اگه شاغل نبودم سرحال تر بودم حوصله م بيشتر بود شايد ناز شوهرم رو بيشتر ميكشدم خودم ظريف تر برخورد مي كردم. خونمون مرتب بود. ميتونستم شبا ديرتر بخوابم و فرصت .. داشتيم يا صبح ها قبل اينكه بره سركار... من ادم موفقي هستم تو كار اما حس ميكنم زندگيم رو در ازاش دادم
مگه صبح تا شب هستی؟اگه واقعا به زندگیت لطمه میزنه نرو،درکت میکنم خیلی سخته بیای خونه نا نداری آدم باید یه دوش بگیره یه آرایش کنه حتی اگه کار خونه نباشه،بعد توقع دارن بهترین باشی تو همه چی،خودت پیش قدم شو