2777
2789

بچه دوستم اومد خونمون چنااان ریخت و پاشی کرد 

اون دوسالش نشده 

ینی همه بچه ها اینجورین؟ 

بعد بچمم زمستونیه تا چندوقت جای شلوغ مثل عروسی نبرمش؟

بچه شماها که دی بهمن بود تا کی جاهای شلوغ نمیبردین 

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

چرا نبری جاهای شلوغ؟؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نی نی م‌دی بدنیا میاد 

ولی استرس ندارم‌نمیدونم‌چرا اوایل استرس همه چیو داشتم‌اما الان ی حس اطمینان خاصی دارم که همه چی‌خوب پیش میره؛زایمان و تربیت و ...

حس میکنم‌گل پسرم‌خیلی حرف گوش کن و باادب میشه😍😍😍😍

منم نی نی م‌دی بدنیا میاد  ولی استرس ندارم‌نمیدونم‌چرا اوایل استرس همه چیو داشتم‌اما الان ی حس ...

ایشالا 

اره ادم نباید وسواسی بشه 

فقط باید رعایت کنه 

وگرن دیوونه میشه

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

قدم کوچولوت پیشاپیش مبارک

اصلا و ابدا قصد استرس دادن ندارم ولی دوستم باید خودتو بیشتر از این حرفا آماده کنی

ریخت و پاشخوش،بینانه ترین قسمت بچه داریه به یه جایی میرسه که دوست داری همه جا رو بهم بزنه ولی نق نزنه و بره بازی کنه

پسر من بهمنی بود من تا عید خیلی جایی نرفتم ولی بعد اون بردمش همه جا

شاید بکی مریض باشه

آها آره واقعا خطرناکه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم