2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون کلی اطلاعات ازش میگیرم.تو این چند روز که نت قطع بود انگار تو غار بودم 

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

نه مکه به دوست داشتن ما ست؟کلی خانواده سراسر جهان دارن ازش نون میخورن زندگی میچرخونن همین قطعی چه بدبختیها که پیش نیاورد.تکنولوژیه باید فرهنگ درست استفاده ازشون رو یاد بگیریم فقط.

از واتس آپ از گوگل...از ماهواره.. متاسفانه اینستاگرام بستر مناسبی برای فخر فروشی و خودنمایی شده  ...

مونده به طرز استفاده هر كسي

و اين اتفاق همه جا هست

When you fully trust someone without any doubt, you finally get one of two resaults:a person for a life or a lesson for life 👻
نه مکه به دوست داشتن ما ست؟کلی خانواده سراسر جهان دارن ازش نون میخورن زندگی میچرخونن همین قطعی چه بد ...

رقیقااا خیلیا از همین اینستاگرام درامد دارن فقط باید درست استفاده بشه😊👍

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️
از واتس آپ از گوگل...از ماهواره.. متاسفانه اینستاگرام بستر مناسبی برای فخر فروشی و خودنمایی شده  ...

خب نگاه نکن.منم دارم حتی عکس هم نداره. ولی هیچکس پیجم رو نداره حتی شوهرم و خانواده م  ۶ ۷ نفر رو فال و کردم که دوست داشتم اکثرا کیک و آشپزی و سوریلند و یوونتوس مثلا.تو سرچ هم نمیرم.