2777
2789
عنوان

بخیمو خودم بکشم یانه؟😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 52 پست
چقد شد هزینه آش؟درد داشت؟و اینکه خیلی تغییر کرد؟

۸۰۰. من موقع بخیه زدن چون خیلی بدنم دارو بی حسیو پس میزد یکم اذیت شدم. ولی بعدش بهم قرص داد اصلا درد نکشیدم حتی موقه دستشویی هم نه سوزش داشتم نه درد. اره خیییلی تغییر کرده

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کلی خانوم مجرد هست ک عمل رو انجام دادن😂😂😂

اره خب اصلا ربطی نداره خیلیم بهتره چون متاهل ک باشی نمیشه تا دوماه نزدیکی کرد و خب سخته برای خیلیا

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
وای چه عمل هایی میکنین شما بخدا عجب دلی دارین😣😣

بخدا من اگه اذیت نبودم هیییچوقت همچین غلطی رو نمیکردم واااقعا دل میخواد من خودم باورم نشده هنوز ک رفتم انجام دادم. خیلیم میترسیدم اما زودی رفتمو انجام دادم و واقعا هم میگم اگر کسی اذیت نیس هیچوقت بخاطر ظاهرش اینکارو نکنه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
ببخشید خجالت نکشیدی؟  دکترت ن زن بود؟  درد داشت یا نه؟  به نظرم با دکترت در تما ...

چرا خیییلی خجالت کشیدم من حتی برای چکاپ هم ک میرم میمیرم از خجالت. اره زن بود دکترم. درد یکم موقه بخیه زدن داشت ک البته اونم بخاطر بدن خودم بود ک بی حسیو پس میزد. اره میرم مطبش حتما

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
ببخشید ها ولی بعد عمل چه تغیری میکنه مثلا؟؟

عزیزم یه سریا بخاطر عوامل مختلف اون گوشت های اطرافشون بزرگه و بعضیا اذیت هستن چون موقه گذاشتن پد بهداشتی یا پوشیدن لباس تنگ یا نشستن اذیت میشن. بعد میرن اون گوشت های اضافی رو برمیدارن و راحت میشن دیگه.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
بعد عمل دستشوی رفتن نشستن اذیت نمیشی؟

نه من اصلا اذیت نشدم ولی خب ببخشید اما اگر کسی یبوست شدید داره بهتره ک قرص مصرف کنه ک زیاد بهش فشار نیاد اما من اصلا سوزش و درو نداشتم حتی دوساعت بعد عمل رفتم دستشویی هیچیم نشد

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
چه اذیتی داشت واست؟؟

من مثلا موقه گذاشتن پد بهداشتی دردم میگرف و اذیت بودم. نمیتونستم شلوار تنگ بپوشم خیلی فشار بم میومد. موقه نشستن راحت نبودم و نشستن طولانی واقعا برام دردناک بود. بعد خب رنگ اون قسمت اضافی تیره شده بود یکم. بخاطر همین عمل کردم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎