2777
2789

نوزادم وارد دوماهگی شده..در واقع دیروز یک ماهشو تموم کرد..

سوالم اینه که سینه هام اوایل که بچه نمیخورد شیر بخاطر زردیش ..سفت میشد و پرازشیر میشد.ولی بعد از چندروز دیگه سینه هام شل شدن...و الانم سفت نمیشه..فشار که میدم شیر میاد بیرون ولی اون حالت سفتی و لبریز شدن که بلوزمم خیس بشه رو نداره دیگه..این یعنی شیرم کمه؟؟؟؟اینم بگم که بچم زیاد شیر میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خب زیاد میخوره خالی میشه دیگه.‌ تا وقتی هم که بچت سیر میشه مشکلی نیست . مال منم هیچ وقت سفت نشدن . ولی هر دوتا بچه هامو شیرمادر دادم حتی یه قطره هم کمکی  شیرخشک ندادم وزنشونم همیشه نرمال بود 

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

من فکر نمی کنم شرت کم باشه 

نگران نباش فکر می کنم روزی ۶تا۷ عدد پوشک رو باید خیس کنه (فقط خیس) منظورم این نیست که شکمش کار کنه 

اگر این طوریه شیرت کافیه 

و این که می تونی در کنار شیر خودت بهش شیرخشک هم بدی 

اگه وزن گيرى نى نى خوبه نگران نباش شير دارى دلستر بخور تا بيشتر بشه

عزیزم وزن بچم خوب بود توی یک ماهگی یه کیلو اضافه ککرده..میگم شاید همون ماه اول خوب بوده..الان که دیگه سفت و پراز شیر نمیشه سینم شاید کمه الان..نمیدونم بخدا کلی فکر و خیال میاد به ذهنم..شیر خشکم اصلا دوست نداره

نه کاملا طبیعیه روزای اول خیلی میچکه و سفته اما بعد شل میشه ربطی به کمی شیر نداره 

ولی رژیم ممنوع همه چی بخور زیادم بخور دقیقا جمله فوق تخصص اطفال دکتر بچم بود

شیر هرروز بخور هم واسه خودت خوبه هم شیرت زیاد میشه

عزیزم وزن بچم خوب بود توی یک ماهگی یه کیلو اضافه ککرده..میگم شاید همون ماه اول خوب بوده..الان که دیگ ...

اصلا شیرخشک نده بهتر

نترس شیر به اندازه بچه تولید میشه هرچی بیشتر مک بزنه بیشتر میشه

عزیزم وزن بچم خوب بود توی یک ماهگی یه کیلو اضافه ککرده..میگم شاید همون ماه اول خوب بوده..الان که دیگ ...

من وقتى دخترم بفاصله ى كم شير مى خورد ديگه فرصت بهم نمى داد كه سينم سفت بشه ولى وقتى چندساعت مى خوابيد سفت و دردناك ميشد 

در هر دو صورت شير داشتم 

وقتى ميبينى نى نى سير ميشه و سينه رو پس ميزنه يا پوشكش زود زود خيس ميشه ديگه نبايد نگران باشى وزنشم كه خوبه