2777
2789
عنوان

زندگیمون و بهم ریخت😩😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 69 پست
وااای تو رو خدا نگو تازه خیالم راحت شد که بخوابم😭😭😭😭 جفتش چه شکلیه؟نداشتبم اصلا شوهرم میگه در تر ...

شبیه خودشه  حالا شاید کوچیکتر یا بزرگتر فعلا تو گوشات ی مدت پنبه بذار خونه رو هم با سم کامن سم پاشی کن حسابی 

باور کن بلندیش به اندازه ی کف دسته،الان که مرده خودش و جمع کرده .مث مار کله شو میاورد بالا

وای خدا😨😨😨😨😨😨

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه خیلی از این بابت ناراحتم مادرشم اینطوریه 

وای چ بده اینجوری.من همسرم مغرور و لجبازه ولی خدایی معذرت خواهیه رو میکنه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
عزیزم میکروب دارن، از نظر بهداشتی درست نیست کفشی که تو محیط بیرون استفاده شده ، الان جلو اون آشپز خو ...

عزیزم اونجا آشپزخونه نیست،جلو جا کفشی روبه رو درب ورودیه،آشپزخونه پشت کابینت هاست.بعدش تو اون وضعیت ترس و بد حالی کی به این چیزا اهمیت میده ،نهایت اخرش با دوتا شوینده تمیز میشه.بعد من مرتب کفش ها رو میندازم کهنه شور.

کفش های جلو پایی اصلا داخل نمیان