2777
2789
نه چکاپ فول داد چیزی نداشت‌

جای معتبر آزمایش داد؟چون تیروئیدو چکاب مجدد میدن

البته دختر خواهرشوهرم اینجوری بود لاغر وحشتناک اسکلتا...بعد مثه بلانسبت گاوم میخورد دریغ از یه گرم

که دوبار آز داد تا مشخص شد بیچاره پرکاره شدیده

الان 4ماهه با قرصا شده توپ ازین رو ب اون رو شد 

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای هیچ وقت قرص چاقی یا لاغری مصرف نکنیدااا، من ی مدت قرص فت فست خوردم چاق شدم ولی خوابید رفتم دکتر ...

منکه احتیاج به قرص لاغری دارم😂  اطرافیانو دیدم که خوردن

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

خب خداروشکر...بهش بگو غذای نشاسته ای بیشتر بخوره بعده غذا یه چیز شیرین بخوره ،یساعت قبل غذا رب انار بخوره که ضعف کنه

جوانه گندمو عرق یونجه اینام میگن اشتها آورن

منکه احتیاج به قرص لاغری دارم😂  اطرافیانو دیدم که خوردن

هرجور خودت میدونی ولی ب شدت عوارض دارن، خود دکتر تغذیه گفت واسه من،

میخای لاغرشی؟ با هر وعده ی غذاییت شده ی لقمه یا ی قاشق غذا کم کن بعد دوماه نتیجش میبینی

خدایاشکرت که من اشرف مخلوقاتت هستم
فک کنم ارثی یا ژنتیکی چاق نمیشه

نگو نگو دس رو دلم نزار که خینه😠 انقد بدم میاد ازینا که عینه چی میخورن یه گرمم زیاد نمیکنن😢

هرجور خودت میدونی ولی ب شدت عوارض دارن، خود دکتر تغذیه گفت واسه من، میخای لاغرشی؟ با هر وعده ی غذای ...

فک کنم بد متوجه شدی من 100کیلو هم بشم یدونه قرص نمیخورم واسه مزاح اونجوری گفتم

الان خداروشکر رژیمم 13کیلو کم کردم با همین فرمون پیش میرم

هرجور خودت میدونی ولی ب شدت عوارض دارن، خود دکتر تغذیه گفت واسه من، میخای لاغرشی؟ با هر وعده ی غذای ...

راستی امضات قشنگه 3تا صلوات فرستادم❤