آیدا۱۸ مدیر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 عنوان برای چاق شدن پر شدن هیکل برای یک آشنایی میخوام راهکاری دارید لاغر بد اندامه | مشاهده متن کامل بحث + 9281 بازدید | 66 پست داشتید بگید مرسی 1398/09/11 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدا۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 پس حتما ببرینش پیش یه پزشک شاید تنبلیش و لاغریش برا یه مشکلی چیزی باشه که شما خبر ندارید البته اگه ا ... آره ممکنه بی تحرکی خودش خیلی بد
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 نه چکاپ فول داد چیزی نداشت جای معتبر آزمایش داد؟چون تیروئیدو چکاب مجدد میدنالبته دختر خواهرشوهرم اینجوری بود لاغر وحشتناک اسکلتا...بعد مثه بلانسبت گاوم میخورد دریغ از یه گرمکه دوبار آز داد تا مشخص شد بیچاره پرکاره شدیدهالان 4ماهه با قرصا شده توپ ازین رو ب اون رو شد جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
آیدا۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 جای معتبر آزمایش داد؟چون تیروئیدو چکاب مجدد میدن البته دختر خواهرشوهرم اینجوری بود لاغر وحشتناک اسک ... دوبار به فاصله دوماه آزمایش داد آره معتبره رازی تو کرج
آیدا۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 جای معتبر آزمایش داد؟چون تیروئیدو چکاب مجدد میدن البته دختر خواهرشوهرم اینجوری بود لاغر وحشتناک اسک ... آره پرکاری لاغر میشن
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 وای هیچ وقت قرص چاقی یا لاغری مصرف نکنیدااا، من ی مدت قرص فت فست خوردم چاق شدم ولی خوابید رفتم دکتر ... منکه احتیاج به قرص لاغری دارم😂 اطرافیانو دیدم که خوردن جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
آیدا۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 منکه احتیاج به قرص لاغری دارم😂 اطرافیانو دیدم که خوردن من که کلا خودم سبزیجات اینجور چیزا بیشتر میخورم وزنم رو ۶۰مونده
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 خب خداروشکر...بهش بگو غذای نشاسته ای بیشتر بخوره بعده غذا یه چیز شیرین بخوره ،یساعت قبل غذا رب انار بخوره که ضعف کنهجوانه گندمو عرق یونجه اینام میگن اشتها آورن جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 من که کلا خودم سبزیجات اینجور چیزا بیشتر میخورم وزنم رو ۶۰مونده احسنت😍 جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
آیدا۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 خب خداروشکر...بهش بگو غذای نشاسته ای بیشتر بخوره بعده غذا یه چیز شیرین بخوره ،یساعت قبل غذا رب انار ... کلا کم مونده منم بخوره روزی نصف یک ظرف حلواردرو قورت میده
fagila عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 876 منکه احتیاج به قرص لاغری دارم😂 اطرافیانو دیدم که خوردن هرجور خودت میدونی ولی ب شدت عوارض دارن، خود دکتر تغذیه گفت واسه من،میخای لاغرشی؟ با هر وعده ی غذاییت شده ی لقمه یا ی قاشق غذا کم کن بعد دوماه نتیجش میبینی خدایاشکرت که من اشرف مخلوقاتت هستم
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 فک کنم ارثی یا ژنتیکی چاق نمیشه نگو نگو دس رو دلم نزار که خینه😠 انقد بدم میاد ازینا که عینه چی میخورن یه گرمم زیاد نمیکنن😢 جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 هرجور خودت میدونی ولی ب شدت عوارض دارن، خود دکتر تغذیه گفت واسه من، میخای لاغرشی؟ با هر وعده ی غذای ... فک کنم بد متوجه شدی من 100کیلو هم بشم یدونه قرص نمیخورم واسه مزاح اونجوری گفتمالان خداروشکر رژیمم 13کیلو کم کردم با همین فرمون پیش میرم جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
آیدا۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1256 ما یک فست فود میخواییم بخوریم با صدتا ترس لرز عذای وجدان😂😂😂😂
سحربانووو عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 3042 هرجور خودت میدونی ولی ب شدت عوارض دارن، خود دکتر تغذیه گفت واسه من، میخای لاغرشی؟ با هر وعده ی غذای ... راستی امضات قشنگه 3تا صلوات فرستادم❤ جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...