2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ورزش هم برای لاغری و هم برای چاقی تاثیر داره ولی من از فیزیولوژی بدن اون فرد اطلاعاتی ندارم ول ...

یک تنبلیه مشابه نداره نمیدونم با این تنبلی چجوری لاغره خیلیم میخوره ها

یا ابرفض قرص پنیر پیتزا حتما😂😂😂😂

😁 چی چی هست 😆

والا کاش لاغر بودم دنبال این قرصا میرفتم😤

اسمشونو که نمیدونم ! 

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
جوانه گندم بعد هروعده ای غذای باماست روغن خراطین بگیر بماله هرروز بصورتش

روغن بعدچمدت اثرمیزاره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

پرکاری تیروئید نداره؟؟؟ اینکه میگی علامته بارزه تیروئیده پرکاره

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
نمیدونم گفتن چاقی سریع آخه😂

وا ندیدی مگه تازگیا میخوان فوری باد کنن یه قرصایی هست میخورن واقعنم جواب میده ولی به محضی که قطعش کنن بادشون میخوابه😂 مخصوصا اونایی که عروسیشونه ...

دختر دایی شوهرم خورد خداییم خیلی خوشگلتر از لاغریه بیش از حدش شد ،الانم 2 3تا عروس داریم در حال مصرفن😂

اگه فوری فوتی میخواد که یه قرصایی هست میخورن فوری باد میکنن خواهرم پیجشو داره و سفارشم دادن راضی هم ...

وای هیچ وقت قرص چاقی یا لاغری مصرف نکنیدااا، من ی مدت قرص فت فست خوردم چاق شدم ولی خوابید رفتم دکتر تغذیه اول رفتم رو ی دستگاه عه نک پا تا فرق سرم آنالیزکرد و آزمایش خون کلسیمم رسیده بود ب صفر:/ بیشتر دندونام خراب شد همه رو درست کردم.

یادمه دکتره گفت ی ماده ای تو این قرصاص ک کلسیم بدن پایین میارن بعد ی مدت افسردگی و .... 

خدایاشکرت که من اشرف مخلوقاتت هستم
وا ندیدی مگه تازگیا میخوان فوری باد کنن یه قرصایی هست میخورن واقعنم جواب میده ولی به محضی که قطعش کن ...

پسرا دیده بودم میخورن بادی فیلدینگ میشن دخترا نشنیده بودم😂😂😂😂

پس حتما ببرینش پیش یه پزشک شاید تنبلیش و لاغریش برا یه مشکلی چیزی باشه که شما خبر ندارید البته اگه ارثی نباشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****