2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرايط اخير منوهمسرم..البته يسري مشكلاتم داره ها

من تصميممو گرفتم

بي توجهي محض از فردا

از بس پشتش بودم هوا برش داشته

نميدونه خالي شدن پشتش يعني چي

يماري ميكنم خوب بدونه

آنقدر بی محلی میکنم تاخودش درس شه.البته هر کس یه جوره شاید برا شور شما جواب عکس بده.میتونی یه مدت قهر باشی بعد معمولی رفتار کن تا خودش متوجه اشتباهاتش بشه

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
شرايط اخير منوهمسرم..البته يسري مشكلاتم داره ها من تصميممو گرفتم بي توجهي محض از فردا از بس پشتش ...

والا یه هفته بی خیال شدم ولی انکار نه انگار،قبلا خوب بود آخه

به جای اینکه نازمو بکشه قهر کرده من باید برم منت کشی

دوزاریش و جا کن از ازل تا ابد زن جایگاه ناز بوده مرد نیاز جمع کن سر جات وایسا.میخوای دامن بهت بدم.

دوزاریش جا نیفته تو مایه دختر ۱۴ ساله ادیت میکنه عوض تعهد و مسعولیت و مردونگی

یه اشتباه خیلی بد خانمها اینه که فکر میکنن اگه شوهر توجه نمیکنه باید به زور حالیش کنن که توجه کنه! بابا توجه و احساس زوری نیس که ...

دلبری کردن لازمه.گاهی باید ازش فاصله بگیری و به کارای خودت مشغول بشی.فقدانت را اجازه بدی درک کنه.دائم زنگ نزنی.دائم اویزونش نباشی.کلا زنان "مهرطلب" خیلی غیر جذابن...

تا حالا شاید ۱۰۰۰ بار این  حملات را نوشتم تو نی نی سایت.تعداد زنان مهرطلب زیاده واقعا🙁

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍