blue_sky68 مدیر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3961 عنوان فرزند پسر بهتر است یا دختر؟ 😊 | مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 65 پست سلام...به نظرتون فرزند پسر بهتره یا دختر؟ یا هیچ فرقی نداره؟ تعداد رای : 76 نظرسنجی فرزند پسر یا دختر؟ پسر 19 25% دختر 20 26% هیچ تفاوتی ندارد 37 48% برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 1398/09/10 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
turkmengelin عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1163 سالم صالح باهوش و باوفا باشن جنسیت مهم نیست قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻!
کدبانومری عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2441 چطور روتون میشه وجرات دارین ازاین سوالا میپرسین فقط خدامیدونه🙄متعجبم ک بعضیاچقدم قشنگ جواب دادن.. if you can't be kind,be quiet😏
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4770 وجود هر دوتاش توی زندگی لازمه من خودم پسر دارم ولی کمبود دختر توی زندگیمرو شدیدا حس میکنم نمیتونیم بگیم لازممن هسچ کدومو ندارم و نمیخوام بیارم و هیچ کمبودو نیازی هم حس نمیکنمپس نمیشه بگین لازم امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
royajoooon عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 27 صددرصد دخمر😍 هيچ وقت، هيچ كس به اندازه ى من، دوستت نخواهد داشت ! اين تـو؛ اين تمـامِ آدم ها ...💔
ماشااااا عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 416 نمیتونیم بگیم لازم من هسچ کدومو ندارم و نمیخوام بیارم و هیچ کمبودو نیازی هم حس نمیکنم پس نمیشه بگی ... برای اونایی گفتم که میخوان
یاسمن98سابق عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1628 چطور روتون میشه وجرات دارین ازاین سوالا میپرسین فقط خدامیدونه🙄 متعجبم ک بعضیاچقدم قشنگ جواب دادن.. الان خیلیا میرن تایید جنسیت میکنن کاربری قدیمی ام نمیدونم چرا ترکیدم 😐😐برای جور شدن جهیزیم یه صلوات میفرستین مرسی😳
nazijun عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7419 هر دو ...هر چی خدا جونم بخاد همونو عشقه.مگ میشه بین فندقا گفت کدوم بهتر کدوم برتر ؟ کدوم دوست دارم کدومو ندارم چه دختر چه پسر شیرین...من عاشق بچه هامهم پسرا ناز دارن هم دخترا
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4770 برای اونایی گفتم که میخوان بازم نمیشه گفت لازممثلا خواهر من یک پسر داره و بچه نمیخواد دیگهاگر بخوادم میگه دوست دارم هم جنس باشنپس اینکه هر دوش باشن لازم نیست امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3961 متعجبم از اونایی که ادای روشنفکرا رو در میارن و تعجب میکنن 😂😂😂گلم خدا آدمیزاد رو با اختیار و قدرت انتخاب آفریده ... سلیقه ها هم متفاوت !این همه جبهه گیری نشون میده یه چیزی از درون اذیتتون میکنه چون غیر طبیعیه ! برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3961 و ممنون از خانم گلایی که جواب دادن 😘❤ برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 سلیقه ایه...من دختر دوست دارم...مثل اینه ک بگی شیرینی خامه ای دوس داری یا خشک؟خوب یکسریا اینو دوس دارن یسریا اونو... نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
کدبانومری عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2441 الان خیلیا میرن تایید جنسیت میکنن بچه یه نعمت وهدیست ازطرف خدا که مافقط وظیفمون نگهداری وتربیت هست ازش.بخدا هیچ فرقی نداره ..ارزش قایِل بشیم برا هم جنس خودمون یاکه پسر اخه چفرقی داره ..من شوهرم بشدت پسردوست بود زد ومن باردارشدم گفتن جنین مشکل داره بایدازمایش بدی بخداهمین شوهرم نعره میزد خدایا غلط کردم فقط سالمش کن هرچی دادی .. if you can't be kind,be quiet😏
blue_sky68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 3961 این روز ها همه پسر می خواهند شما چطور؟؟؟؟!!! ما گل دختر خواستیم شاید 😊 برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4770 بچه یه نعمت وهدیست ازطرف خدا که مافقط وظیفمون نگهداری وتربیت هست ازش.بخدا هیچ فرقی نداره .. ارزش قا ... عزیزماینکه کسی زده دختر معنیش این نیست که پسر شه ناراحت میشه یا چیزی براش کم میزارهبچه ها نور چشم پدرو مادرن با هر جنسیتیحتی بچه ای که سلامتی نداره یا اخلاق نداره یا قشنگ نیست باز عمرو جون پدرو مادرشهاین یک سوال سادست که ادما برای جوابش دلیل دارن امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...