2777
2789
عنوان

عمل سپتوم یا قوس رحمی یک سانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4529 بازدید | 108 پست
متاسفم عزیزم خیلی سخته منم ۱۸ هفته بچمو از دست دادم الان اقدامم ولی باردار نشدم دکترم هم میگه نیاز ب ...

پس کشیدی و میدونی چقدر سخت و دردناکه

دور از جون خودت و همه باشه

الهی دیگه تکرار نشه

به من هم همینو گفتن، و من دوباره باردارشدمو و دوباره بچه سالم  از دست رفت

اما دیگه جلوگیری کردم و افتادم دنباله عمل

به نظرم با پزشکهای دیگه هم مشورت کن

تهرانی؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
پس کشیدی و میدونی چقدر سخت و دردناکه دور از جون خودت و همه باشه الهی دیگه تکرار نشه به من هم همین ...

خیلی سخته هنوز غمشو دارم باید با پزشک های دیگ هم مشورت کنم. 

نه بندرعباسم

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته هنوز غمشو دارم باید با پزشک های دیگ هم مشورت کنم.  نه بندرعباسم

عزیزم میدونم چقدر بهت سخت گذشته

کاملا درکت میکنم

اما من و شما نباید به یک دکتر اکتفا کنیم

خودمون باید به فکر باشیم

عمل سپتوم بسیار راحت و کوتاست

صبح عمل میکنی طهر خونتونی

سپتوم باعث میشه رحم انعطاف نداشته باشه و بزرگ نشه، با رشد بچه متاسفانه باعث پارگی کیسه آب یا باز شدنه دهانه رحم میده

سپتوم من زیر یک سانت بود

[QUOTE=151344521]عزیزم میدونم چقدر بهت سخت گذشته کاملا درکت میکنم اما من و شما نباید به یک دکتر عزیزم ممنون از راهنمایی هات.

ذهنم مشغول این موضوع شد حتما باید نظر دکترای دیگ رو بدونم.

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍
[QUOTE=151344521]عزیزم میدونم چقدر بهت سخت گذشته کاملا درکت میکنم اما من و شما نباید به یک دکتر عزیز ...

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم

همچنین شما عزیزم. ان شاءالله به زودی خبر بارداریمون

الهی آمین🙏🏻🤲🏻 بارداریه راحت و بی دردسر و بچه سالم نصیب من و شما و همه منتظرها بشه🙏🏻

عزیزم چی شد سپتوم رو عمل کردی؟؟؟

منم سپتوم دارم ولی توی عکس نگفته چند سانته گفته مشهوده

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
عزیزم چی شد سپتوم رو عمل کردی؟؟؟ منم سپتوم دارم ولی توی عکس نگفته چند سانته گفته مشهوده

وقتي توي عكس رنگي مشهوده

پس حتما پيگير بشين و عمل كنين خيلي بهتره

وقتي توي عكس رنگي مشهوده پس حتما پيگير بشين و عمل كنين خيلي بهتره

سلام منم چهارروز دیگ عمل دارم عملش چجوری بود سخته خیلی حالم بده و استرس دارم ضخامت سپتوممو گف 4 سانته گف شایدم باید دوبار عمل شم توروخدا اگ پیاممو میبینی کمکم کن 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
سلام منم چهارروز دیگ عمل دارم عملش چجوری بود سخته خیلی حالم بده و استرس دارم ضخامت سپتوممو گف 4 سانت ...

عزیز دلم 

با عملهایی که من پشت سر گذاشتم، میتونم بگم که راحت ترین عمل همین عمل سپتوپلاستی هستش که از طریق واژن دوربین میفرستن داخل رحم و خیلی راحت تیغه سپتومو برمیدارن یا برش میزنن، که بهش میگن هیستروسکوپی. نگران نباش بسیار عمل ساده ایِ

اگر هم دكتر بخواد از بيرون هم رحمو كنترل كنه ، همزمان عمل لاپراسكوپي هم انجام ميگيره، كه دقيقتر رحمو بررسي كنه

اينجوري خيلي هم بهترِ. چون كامل متوجه ميشن كه رحم از بيرون هم دو شاخ هست يا فقط داخل رحم سپتوم داره

اونم از ناف دوربين ميفرستن كه قابل بررسي باشه

سلام منم چهارروز دیگ عمل دارم عملش چجوری بود سخته خیلی حالم بده و استرس دارم ضخامت سپتوممو گف 4 سانت ...

پريا جان نگران نباش،درخواست دوستيتو قبول كردم، اگر سوالي داشتي در خدمتتم.  ان شاءالله سپتومتو برميداري و چهارماه بعد به سلامتي يك بارداري عالي پشت سر ميگذاري.🥰

پريا جان نگران نباش،درخواست دوستيتو قبول كردم، اگر سوالي داشتي در خدمتتم.  ان شاءالله سپتومتو ب ...

خیلی ازت ممنونم 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد