2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 51 پست
من اصلا ناراحت نیستم که چرا نشسته با خانواده اش تا ساعت یک .من میگم چرا متوجه نشد که منم دوست دارم ی ...

برا همین گفتم اون اهمیتی رو که باید نمیدن. گاهی دلتنگی ما خانومارو کسی نمیتونه درک کنه حتی شوهرمون که مثلا از همه نزدیک تره به ما

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
ما همش اونجایم .شاید درهفته 3 روز هم شام خونه خودمون نخوریم .منم اصلا اعتراضی ندارم ولی خو زیادش یه ...

سخته واسه ی زن منو چی میگی 21 روز سقط داشتم دیروز لکه بینیم قطع شده امشب دیگه پریدم بغل شوهرم ایقد خوشحال بود💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه

همه شما که الان اینطوری جواب این بنده خدارو دادید

مطمئنن اگه همین برخورد واسه شما پیش بیاد ناراحت میشید

فقط نمیدونم چتون میشه

که میخوای فقط این بنده خدارو ضایع کنین

درکش کنین یکم

بگین تو درست میگی حق باتوعه

ولی بهتره کامل دلخوریتو به همسرت توضیح بدی تا متوجه اشتباهش بشه

اینکه همسرش تا شب نبوده و الان همسرش دلش میخواد یکم پیشش باشه و باهاش حرف بزنه حقش نیست واقعا؟

برا چیزای ساده قهر کردن نداره که ، همه مردا این طورین دیگه دست خودشون نیست 

اینکه اکثر مردها یجوری باشن دلیل بر درست بودنش نیست

این مشکل ما زنهاست که عیب ندونستیم و اقایون رو همینطوری عادت دادیم

ولی در واقع مرد باید بیشتر تایمش رو برای خانوادش بزاره

خانواده یعنی همسر و فرزند

بعدش پدر و مادر

وگرنه حق نداشت ازدواج کنه

شوهرمنم گاهی اینجوری میشه بیشتر وقتشو پا تلوزیون و فیلم میکنه دریغ ازاینکه نیم ساعت بشینه پیشم و باهام حرف بزنه وقتی هم میاد اتاق خواب میره توگوشی دیجی کالا دیوار بعدهم بازی آخرم ساعت تایم میکنه میخوابه بارها بهش گفتم روزی یک ساعت فقط برامون وقت بذار دوست دارم بشینم باهاش درد دل کنم حرف بزنم شوخی کنم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
جالبه همه شما که الان اینطوری جواب این بنده خدارو دادید مطمئنن اگه همین برخورد واسه شما پیش بیاد ن ...

بخدا خانواده شو از خودش بیشتر دوس دارم چون واقعا ماه هستن اصلا هم مشکلی ندارم که بشینه باهاشون حرف بزنه یا غیره ولی خوب دوست دارم یه چند ساعت هم با من باشه 

یه چیز بهت بگم مردا کلا تو باغ نیستن توقعاتت از مردا زیاده

خخخخخ.اخه میدونی ما یا خونه مادرشوهرمیم یا اینکه میام حرف بزنیم دخترم نمیزاره یا خستت یا کار داره تو اتاق کارشه 😂

رک بهش بگو این حرفارو دققفا این حرفایی که اینجا گفتی چون مردا هیچوقت نمیفهمن مگر اینکه توضیح بدی نفهمن متاسفانه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
جالبه همه شما که الان اینطوری جواب این بنده خدارو دادید مطمئنن اگه همین برخورد واسه شما پیش بیاد ن ...

دیگه همش هم نمیشه همسر و فرزند 

بعضی مواقع ادم نیاز داره با ادم های دیگه هم معاشرت کنه چه برای زن چه مرد

دیگه همش هم نمیشه همسر و فرزند  بعضی مواقع ادم نیاز داره با ادم های دیگه هم معاشرت کنه چه برای ...

اولویت همسر و فرزنده

منم نگفتم همش همسر و فرزند

این خانم ارزوشه یکساعت باهمسرش تنها باشه

شما میگی همش همسر و فرزند؟

اخه چرا تا شرایط یکی رو درک نکردین دربارش نظر میدین؟

اولویت همسر و فرزنده منم نگفتم همش همسر و فرزند این خانم ارزوشه یکساعت باهمسرش تنها باشه شما میگی ...

این خانم که نگفتن همیشه اخلاق شوهرشون این طوری هست ، 

بعدام برا این چیزای کوچیک اگه قراره بشینیم حرص و جوش بزنیم که دیگه هیچی

این خانم که نگفتن همیشه اخلاق شوهرشون این طوری هست ،  بعدام برا این چیزای کوچیک اگه قراره بشین ...

ما همش اونجایم .شاید درهفته 3 روز هم شام خونه خودمون نخوریم .منم اصلا اعتراضی ندارم ولی خو زیادش یه جوری میشه 

این حرفی بود که زدن

اتفاقا دقیقا گفتن شوهرشون اکثرا همینه

یا خدا.بخدا من خانواده اش رو بیشتر از خانواده خودم دوست دارم اصلا هم مشکلی ندارم که چرا نشسته باهاشو ...

مردا در این ضمینه ها یکم گیراییشون پایینه ، باید زبونی واضح  بگی