2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 51 پست

خب میتونم درکت میکنم احساساتت جدی گرفته نشده اما بهتر بود دیشب که اومد بالا راحت بگی بهش نیاز داشتی و دوس راشتی زمان خصوصی داشته باشین امشب واسه خودتون...قهر راهش نبود لوندی راه حل بهتری بود

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا اونا واقعا هم چیزی نمیشه. بعضی مردا بعد ازدواج بازم خانواده اشون همون پدر و مادرشونن ن زن و بچه. اون اهمیت رو که باید نمیدن به خانمشون. حالا تو بگو تا یک شب با من بشین حتما میگه خسته ام خوابم میاد ولی واسه اونا ن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
مهم ک بوده براش ولی خب این حقو داره ک کنار خانوادش یکم بیشتر صحبت کنه 

ما همش اونجایم .شاید درهفته 3 روز هم شام خونه خودمون نخوریم .منم اصلا اعتراضی ندارم ولی خو زیادش یه جوری میشه 

حتما کار داشته،که مونده صحبت کنه در ضمن هیچ چیز تو این دنیا لذت بخشتر از با پدر و مادر و خواهر برادر بودن نیست اصلا سعی نکن مانعش بشی چون حس میکنه میخوایی از خانوادش دورش کنی،مطمعن باش هر شب نمیره تا ساعت 1. اما اگه گاهی میره هیچ اشکال نداره و مانع نشو چون خودت ضرر میکنی

آخه واقعا چیزی نشده خب😐داشته صحبت میکرده دیگه سخت نگیر

وقت برا یه بوس خالی زنش نداشته بعد تا یک شب برا اونا وقت گذاشته الان حق با شوهرشه؟

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
برا اونا واقعا هم چیزی نمیشه. بعضی مردا بعد ازدواج بازم خانواده اشون همون پدر و مادرشونن ن زن و بچه. ...

من که مشکلی ندارم که بشینه باهاشون .من میگم چرا متوجه نشد که من دلم تنگ شده دوست دارم یه چند ساعت پیش من بیشینه 

حتما کار داشته،که مونده صحبت کنه در ضمن هیچ چیز تو این دنیا لذت بخشتر از با پدر و مادر و خواهر برادر ...

اون حتی ۵ ثانیه وقت نذاشته که خانومش بوسش کنه بعد تا یک شب با اونا... زن روحیه حساسی داره

وقت برا یه بوس خالی زنش نداشته بعد تا یک شب برا اونا وقت گذاشته الان حق با شوهرشه؟

من اصلا ناراحت نیستم که چرا نشسته با خانواده اش تا ساعت یک .من میگم چرا متوجه نشد که منم دوست دارم یکی دوساعت پیشش بشینم 

😑

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من که مشکلی ندارم که بشینه باهاشون .من میگم چرا متوجه نشد که من دلم تنگ شده دوست دارم یه چند ساعت پی ...

متوجه حرفت شدم. برا همین گفتم اون اهمیتی که باید بدن رو نمیدن

حتما کار داشته،که مونده صحبت کنه در ضمن هیچ چیز تو این دنیا لذت بخشتر از با پدر و مادر و خواهر برادر ...

یا خدا.بخدا من خانواده اش رو بیشتر از خانواده خودم دوست دارم اصلا هم مشکلی ندارم که چرا نشسته باهاشون تا یک شب .من فقط میگم چرا متوجه نشد منم میخوام پیشش بیشنم همین