2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

972 بازدید | 51 پست

من طبقه بالای خونه مادرشوهرم نشستیم .باهاشون هم مشکلی ندارم 

دیروز عصر ما پایین بودیم شوهرم از سرکار امد سلام کرد گفت میرم بالا دوش بگیرم.منم دیدم دخترم داره با عمش بازی میکنه رفتم بالا.رفتم پیش شوهرم خواستم ببوسمش 🙈🙈🙈گفت الان وقتش نیست دوست ندارم جلوی مامانم اینا دیر بریم پایین .منم هیچی نگفتم رفتم پایین اونم دوش گرفت امد بعد شام داشتن با باباش وداداشش درمورد کار حرف میزدن من هی ابرو امدم که بریم اصلا توجه نکرد .منم ناراحت شدم دخترم رو بغل کردم رفتم خونه .دخترم رو خوابوندم نشستم منتظرش .نیومد تا ساعت یک.منم حرصم شد خودم رو زدم به خواب .صبح که بیدار شدم صبحونه خورد رفت اصلا هیچی نگفت حتی نگفت چرا ناراحتی .قبل اینکه بیاد خونه هم پیامم داد یه چند بار زنگم زد جواب ندادم .الان امده میگه چی شده چرا الکی قهری وقتی بهش گفتم میگه چرا الکی موضوع رو گنده میکنی حالا مگه چی شده .از این همه خوسردیش حرصم میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه واقعا چیزی نشده خب😐داشته صحبت میکرده دیگه

سخت نگیر

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

خب حتما متوجه چش وابروت نشده عزیزم اخه مردا میدونیکه گیرایی شون ضعیفه . راست میگه بزرگش کردی الکی شاید دیشب حال وحوصله نداشته یا اصلا نگرفته شما میخواهی....

به نظرم اینجور چیزا رو از قبل باهم هماهنگ کنید مثلا درخواستتو رک بهش بگو امشب رابطه میخوام

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹