پیتزامخلوط مدیر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39741 عنوان یه سوال خانومانه🚫 | مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 23 پست چندساله ازدواج کردین؟مدام برای معاینه میرید دکترزنان؟مثلا تو نت خوندم سه سال از ازدواج بگذره باید بری تست پاپ اسمیر انجام بدییا باید بری معاینه بشی اما من نرفتم😑ذهنم درگیرشد کسی هست مثل من نرفته باشه؟ چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه 1398/09/10 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزامخلوط مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39741 چن سالته منم ۲سالو نیمه ازدواج کردم تا حالا پاپ اسمیر ندادم من معاینه هم نرفته بودم تاحالا دوسه ما ... ۲۳منم فقط برای معاینه رفتم چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
پیتزامخلوط مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39741 مرسی گفتی من خیلی سهل انگاری میکردم😓 دقیقا . اما خیلی باید جدی گرفت چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
هانا۷۳۱۲ عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6106 ۲۳ منم فقط برای معاینه رفتم منم میخوام برم هی امروز فردا میکنم بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
مادرایندم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 802 عزیزم اکه بارداری میشه برای منم دعاکنی بچه داربشم 😔 من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد
نازنازی۷۴ عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2022 پیتزا کجایی خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
پیتزامخلوط مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39741 پیتزا کجایی سلام😍 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نازنازی۷۴ عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2022 سلام😍 سلام لنتی یه ایدی چیزی بده ی جای دیگه باهات چت کنم خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
_286775elena عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 28 اگه فک میکنی با مسخره کردن بقیه خفن میشی پس حالا حالا ها مسخره کن ببینیم چی میشی ( به این تاپیک ربطی ندارد) I was born this way