2777
2789

چه طور یاد گرفتن با استاد یا تو خونه با تمرین 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با استاد 

چن وقته یاد گرفتی اسون بود یا سخت شوهرم گرفته فیلم دان کرد یاد بگیره نتونست

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
یادگیری اصول اولیه با استاد افزایش مهارت با تمرین زیاااااد در منزل

پس تو خونه با فیلم یوتیوب نمی شه 

چن وقته یاد گرفتی اسون بود یا سخت شوهرم گرفته فیلم دان کرد یاد بگیره نتونست

بستگی به علاقت، تمرین و پشتکار داره عزیزم

اولشو باید استاد بگیره همسرت. 

نمیشه خودت یاد بگیری، اما بعدا خودت میتونی تمرین کنی

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
فیلم میتونه کمک کنه اما اینکه بخواین کامل یاد بگیرین، نه نمیشه

پس کلی ام با ید پول کلاس بدیم 😤ب نطرت چن جلسه بره برا همون اصول اولیه 

من گیتار بلد نیستم ولی سه تار می زنم ،ی استاد خوب ی ساز خوب و وقت و آرامش واسه تمرین از راز های موفق ...

اتفاقا شوهرمم سه تار و تار دوست داشت ولی رفت گیتار خرید ب نظرت کدوم سخت تره ؟ چن وقته می شه یاد گرفت 

پس کلی ام با ید پول کلاس بدیم 😤ب نطرت چن جلسه بره برا همون اصول اولیه 

بستگی به یادگیری و پشتکار ایشون داره

ممکنه کسی با ۱۰-۱۲ جلسه به سطح خوبی از مهارت برسه و ممکنه کسی هم ۳۰ جلسه بره اما بی‌فایده باشه

هزینه جلسات هم فکر میکنم حداکثر ۵۰ تومنه برای ۳۰ دقیقه

اتفاقا شوهرمم سه تار و تار دوست داشت ولی رفت گیتار خرید ب نظرت کدوم سخت تره ؟ چن وقته می شه یاد گرفت ...

ببین گیتار و سه تار هر دوش سخته اگه بخای یاد بگیری، ولی مثلا اگه گیتار در حد سطحی بخای که ی آهنگ زمینه ای میزنن و باهاش میخونن گیتار راحت تره اما اگه بخای گیتار تو سبک کلاسیک یاد بگیری خیلی سخته حداقل دوسال لازمه تا بتونی ی کوچولو حرفی واسه گفتن داشته باشی