2777
2789
عنوان

خانما که بافتنی بلدن

72 بازدید | 5 پست

من میخوام  یه بلوز وشلوار برا بچه یه ساله ببافم میشه بگین چند تا کاموا میخام با میل بهتره یا با قلاب. اگر نمونه کارم دارین لطفا عکس بزارین

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران

چهارتا

با هر کدوم حرفه ای تری

من با میل بلدم فقط

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

[QUOTE=113987962]چهارتا با هر کدوم حرفه ای تری من با میل بلدم فقط[/QU از یقه ببافم بهتره یا پایین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=113987962]چهارتا با هر کدوم حرفه ای تری من با میل بلدم فقط[/QU از یقه ببافم بهتره یا پایین؟

یقه خوشگلتره اگه بتونی تمیز دربیاری

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

@تیله_برفی   سلام عزیزم ببخشید اینجا دعوت شدی چند بار درخواست دوستی دادم نشد من تاپیک های شما را میخونم درست نمیدونم تو کدوم شهر زندگی میکنید من سا کن اصفهان هستم.تو اصفهان برای نازایی وناباروری دکتر های خوبی هستن نمیدونم اطلاعات شما چقدر دقیق وکامل هست ولی خواستم بهتون پیشنهاد بدم برای حل مشکلت به سفر به اصفهان فکر کن یا یه تحقیق کوچولو انجام بده شاید به درد خورد اینجا تو مرکز ناباروری خیلی به زوج ها کمک میکنن برای بچه دار شدن ما تو فامیل داشتیم دو سه تا زوج که هر کدوم بیشتر از ده یا ۱۵ سال بچه دار نشده بودن الان بچه دارن یکی شون دوقلو اون یکی هم یه دختر ناز داره البته مورد دوم چون خود خانم بیمار بودن حتی بارادر که نمیشد هیچ خیلی هم براشون خطرناک بود ولی خدا را شکر باردارشد وزایمان راحتی داشتن ببخش که مزاحم شدم فقط خواستم یه تلنگر زده باشم امیدوارم به خواستتون هرچه زودتر برسین

@تیله_برفی     سلام عزیزم ببخشید اینجا دعوت شدی چند بار درخواست دوستی دادم نشد من تاپیک ه ...

سلام ممنون عزیزم این حرفها چیه فدات

مرسی از راهنماییت برای آخر خرداد از یه دکتر مجرب واسه اولین بار نوبت گرفتم قبل عید

تا تابستون تصمیم دارم صبر کنم بعدش هرچی شد یه فکری می کنیم براش خدا بزرگه

تنها مشکل شوهرم تحرکه مشکل نازایی و اینا نیست

اگ تحرک بالا بره مشکل شوهرم حل میشه ک همه چی داریم امتحان می کنیم دیگ باقیش دست خداست

خودت تاپیکهامو خوندی دیگ هر دکتری رفتم همون داروها رو داد منم گیاهی شروع کردم برای شوهرم ماه بعد آزمایش بده ببینیم چی پیش میاد انشاءالله ک خیره دلم روشنه شاید هم باردار شدم اینماه خدارو چه دیدی

فعلا ک لکه بینی دارمو پریودیم داره شروع میشه اینماه اقدام نداشتم اما دقیقا از ۱۷م ک موعدم بود لک می بینم

پریودیم تموم بشه اقدام کنم دوباره

لطفا دعام کنین هرکی ک منو میخونه و میشناسه این شب ها