2777
2789
درمان با طب سنتی خیلی طول میکشه؟؟؟

بستگی به مشکلت داره.در ضمن چون دکترا نمیدونن دردتونو.میگن مشکلی ندارین.حتما برو یه دکتر خوب.من یکیو تو تبریز میشناسم.هرکی رفته عالی بوده ج گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مشکلت داره.در ضمن چون دکترا نمیدونن دردتونو.میگن مشکلی ندارین.حتما برو یه دکتر خوب.من یکیو ...

میشه آدرس اسم و شماره تلفن مطبشو بدی

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
بستگی به مشکلت داره.در ضمن چون دکترا نمیدونن دردتونو.میگن مشکلی ندارین.حتما برو یه دکتر خوب.من یکیو ...

نمیدونم والا بهم میگن برو طب سنتی نوبت گرفتم نمیدونم برم یا نه

جدی؟؟؟؟؟؟!!!!  

اره اخه مشکلی نداری ..داروهایی ک دکترا میدن شیمیاییه...اما طب سنتی یا اسلامی فقط خوراکتو تنظیم میکنه..سیاهدونه و عسل ..پیاز درمانی..اینارو شنیدم کسایی ک جواب گرفتن

واسه من ۴ ماه طول کشید . دکترمم گفت که اگر تا آخر و مو به مو انجام بدی نتیجه میگیری وگرنه بیخیال شو . مثلا روغن مالی هرروز . بادکش روز در میان . جوشونده  درست کردن و چند مرحله حجامت . علاوه بر داروهای دیگه . راستش علاوه بر مشکل تخمدان که داشتم چن تا مشکل دیگمم حل شد واقعا راضی بودم

داروهاش گرونه؟؟؟؟

کمی گرونه...ولی میصرفه عوارض ندارن

برا کیست تخمدان دکتر زنان همیشه ال دی میده

منم همش عصبی بودم یا حالت تهوع داشتم

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
خدا از دهنت بشنوه کاش نتیجه بگیرم

مطمعن باش...دوست مامانم بعد سالهای زیاد فقط با سیاهدونه و عسل باردار شد..هیچ مشکلیم‌نداشت..خاله خودمم همینطور..اون بیچاره ک ای وی اف و ایناهم‌کرد جواب نداد..اصن‌مشکلی نداشت هی دکترا اذیتش میکردن