2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای کلافه ام مشکل بچه ام

338 بازدید | 53 پست

پسرم از اول مهر مریض شده لوزه هاش بزرگ شده . تا بحال ۵ تا دکتر بردم .دارو میخوره .حالا از اول مهر باهاش مشکل دارم ‌اولا که مشقاشو بزرگ مینویسه .شوهرم صبح میره شب میاد تمام کار بچه با منه .هی پاک میکنه مینویسه .معلم هی مینویسه کوچک بنویس .براش سرمشق میگیرم ولی بازم کثیف کاری داره .هی معلم مینویسه تمیز بنویس.

حالا هربار میاد اندازه ۵ صفحه مشق میدن بهش.ساعت ۲ تعطیل میشه تا چیزی میخوره میگه خوابم میاد گاهی نمیذارم بخوابه دلم میسوزه از خواب بیدار میشه عصبانی و نشسته میخوابه.صبح ها به زور ساعت ۶ بیدارش میکنم ۷ باید سرکلاس باشه .غروب بیدار میشه مشقارو میگم بنویس میگه حوصله ام سر رفت یا نشسته میخوابه .

دیوانه شدم . یه بارم برگه مشقاشو لای کتاب گذاشته ندیدم مشق ننوشته رفته بود زنگ زدم معلمش با یه حالت گفت ای وای یعنی هیچی ننوشته .پسرم من دوسال پیش دبستانی رفته عالی بود اونجا .خوراکی میخورد .اینجا حتی خوراکی هم‌نمیبره میگه از کیفم‌برمیدارن میخورن .چیکار‌کنم بنظرتون؟

الان بیدارش کردم یکساعت پیش عصرانه دادم سرحال بشه .صورتشو شسته باز نشسته خوابه .شوهرم اصلا آدم منطقی نیست باهاش حرف بزنم .تا چیزی بگم منو مقصر میکنه و همین میشه سوژه برای بیرون نبردن من و هزار رفتار دیگه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رفتاراش  یکم  طبیعیه   صبور باش   گناه داره  زیاد بداخلاقی  نکن باهاش  درمورد خوراکی هم  ب معلمشون بگید  که  اجازه  بده  پسرتون  سرکلاس  نشون  بده  کدوم  بچه  بی ادبی  برمیداره  

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔

ببین اول اینکه ذات یه دست خط رو که نمیشه عوض کرد. بعضی ها ریز می نویسن . بعضی درشت. بعضی خوانا بعضی بدبخت.

خیلی هم به تمیز و کثیف کاری نداشته باش. اینقدر که حروف رو یاد بگیره و تکالیف رو انجام بده بسه.

این مریضی ها هم دوره داره. پنجاه تا دکتر هم ببری 4-5 ماه برای بچه طول میکشه. 

کلافه شدن ندارن. از خودت از بچه ات . از مدرسه. لذت ببر. 

یکم عرضه ب پسرت نشون بده ک نذاره خوراکیشو بخورن

بعضی بچه ها چقد پروان خخخخ از الان انقد پرو و زورگو ک خوراکی بقیه رو بخورن😑

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

برو مدرسه سر بزن هر از گاهی و زیادی بهش سخت نگیر و سر زنشش نکن کادو بگیر بده مدرسه بهش بده تشویق شه..ساعت خوابشو درست تنظیم کن که شبا زود بخوابه صبح کسل نباشه

دانش آموخته طب سنتی🥰