دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4946 عنوان خواهش میکنم بیاید فوریه 82 بازدید | 5 پست پزشکی یه دانشگاه هایی مثل بندرانزلی و رامسر رو به جای شهریه پرداز زده پردیس خودگردانمیخوام ببینم فرقشون چیه ؟ توی شهریست؟آزاد الان گرون تره یا اینا ؟ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 دیروز | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایاا عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 7065 پردیس گرون تر از ازادهکنار بچه های روزانه و شبانه میشینی مدرکت هم دانشگاه دولتیه ...
ared_esf عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 625 پردیس خودگران همان شهریه پرداز هست.قبلا هزینه آزاد کمتر از پردیس بود الان را نمیدانم
مایاا عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 7065 این اطلاعات من درباره رشته مهندسیهسایت دانشگاه رو چک کن شهریه رو ببینشاید برا شما متفاوت باشه از گسی که اطلاعاتش بیشتره بپرس ...
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4946 پردیس خودگران همان شهریه پرداز هست.قبلا هزینه آزاد کمتر از پردیس بود الان را نمیدانم اگه پردیس خودگردان همون شهریه پردازه پس ۵۰ تومنه اما آزاد الان ۲۱۸ تومنه لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4946 این اطلاعات من درباره رشته مهندسیهسایت دانشگاه رو چک کن شهریه رو ببینشاید برا شما متفاوت باشه از گسی ... اره فکر کنم تجربی فرق داره آزاد ۲۱۸ تومنه شهریه پرداز ۵۰ حالا من نمیدونم معنی پردیس خودگردان همون شهریه پردازه یا نه 🤦♀️ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚