2777
2789
نه هیچ کس نميدونه ، وقتی باهاش جایی روبرو میشم اذیت میشم هی بهم نزدیک ميشه شروع میکنه به معذرت خ.اهي ...

شگ نکن معزرت خواهیش از روی ترسه   نه پشیمونی   پشسنکنی اینکه تو چیزی نگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم  خیلی سخته 😞😢😤

دلم میخاد این بلا سر دخترش بیاد تا منو بفهمه     😔😔میخام تاوان پس بده    خیلی ازیت شدم شبو روزم گریه بود توی سنی ک حساس ترین سنه  سن بلوغم  هرشب گریه گریه 

[QUOTE=114055466]شگ نکن معزرت خواهیش از روی ترسه   نه پشیمونی   پشسنکنی اینکه تو چیزی نگی [/QUOTEاز.

ازش متنفرم ، همسرم میگه پسر خوبیه باهاش حرف میزنه تلفنی صحبت میکنن ،هر چقدر میگم ازش بدم میاد انگار نميشنوه

[QUOTE=114055466]شگ نکن معزرت خواهیش از روی ترسه   نه پشیمونی   پشسنکنی اینکه تو چیزی نگی ...

دیقا همم میگن پسرخوبیه این   حتی زنس ازش تعریق میکنه  مسگه برا پاک بودنش بهش جواب مثبت دادم    تو دلم گفتم خبرنداری چقو کثیف بوده