2777
2789
باعث بانیش لعنخ شه ایشالله    چطور این اتفاق اقتاد؟

فکر میکردم عاشقمه .ولی نگو که نبود بهش اعتمادداشتم پسر عمه ام پود با هم بزرگ شده بودیم ولی وقتی بهم تجاوز کرد تو شوک بودم ،بعدشم که فهمید باوردارم اومد خ.استگاري ولی از خ.اهرم خ.استگاري کرد ،مجبور شدم از خونه فرار کنم تو تنهایی و غربت زایمان کردم دلم به بچم خوش بود که چند روز بعد تولد بخاطر عفونت ریه فوت شد 😢

فکر میکردم عاشقمه .ولی نگو که نبود بهش اعتمادداشتم پسر عمه ام پود با هم بزرگ شده بودیم ولی وقتی بهم ...

چطور تنهایی تونستی بچه رو نگه داری   یعدا بهت چی میگفتن!!   الان ک متاهلی شوهرت جیزی میدونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکردم عاشقمه .ولی نگو که نبود بهش اعتمادداشتم پسر عمه ام پود با هم بزرگ شده بودیم ولی وقتی بهم ...

چرا از خواهرت خواستگلری کرد؟

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
نه زیاد. هم روحی داغونم هم جسمی

برا خوب شدن حالت صلوات میفرستم

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

چطور میتونی ب بچه ای ک ازاون ادمه و نمیتونی بعدها نگاه ش داری   بگی بچم؟ تااخر عمر چطور میتونستی نگهش داری

چطور تنهایی تونستی بچه رو نگه داری   یعدا بهت چی میگفتن!!   الان ک متاهلی شوهرت جیزی میدون ...

نه هیچ کس نميدونه ، وقتی باهاش جایی روبرو میشم اذیت میشم هی بهم نزدیک ميشه شروع میکنه به معذرت خ.اهي ،ولی تنفر من تمومی نداره 

نه هیچ کس نميدونه ، وقتی باهاش جایی روبرو میشم اذیت میشم هی بهم نزدیک ميشه شروع میکنه به معذرت خ.اهي ...

من وقتی بچه بودم خیلی بچه و نمیدونستم این چیزا چیه  پسرعموم باهام اینکارو کزد 😔😔چندین بار وقتایی ک خواب بودم  😔😔بعدها بزرگ شدم فهیمدم این چیزا ینی چی  تو سن بلوعم هررر روز گریه گریه داغون شدم 😔😔هنوز ک میبینمش بهش سلام نمیکنم   الان من ۲۳سالنه و اون بچه داره    میبینمش حالم بهم میخوره  زنش پشت سرم بدمیگه از اخلاقم  ولی دلم میخاد بگم خفه شو وگرنه ابروی شوهرتومیبرم 😔😔😔