2777
2789
عنوان

برم طرف پسرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2984 بازدید | 336 پست
شما بگو چه کنم خب

به پسر هاي الان نميشه ديگه اعتماد كرد

پسر ها حتي از ٥ سال پيش تا الان خيلللي عوضي شدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین سوال رو دارم 😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

منم مثل شمابودم طوری که هیچ پسری جرات ابرازعلاقه هم نداشت😠اماالان فکرمیکنم تااین حداشتباه بوده منظورپدرومادراینکه حریم خودتوحفظ کن وازراه بدرنشو بنظرم یکم دخترونگی ونازوادا خوبه کاری کن پسراخودشون جذبت بشن تونروطرفشون

به پسر هاي الان نميشه ديگه اعتماد كرد پسر ها حتي از ٥ سال پيش تا الان خيلللي عوضي شدن

خب پس خوب شد تا حالا جلوی خودم گرفتم

اگه عوضی باشن که ببخشید برن گم شن 

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
میشه بپرسم سطح تحصیلاتت چقدره ؟ جوری حرف میزنی انگار یه دختر 13 ساله بیسواد نشسته پشته موبایل 

الان من چی کار کنم تو کودکیم موندم

نشنیدین بعضیا اینجورین

منم مثل شمابودم طوری که هیچ پسری جرات ابرازعلاقه هم نداشت😠اماالان فکرمیکنم تااین حداشتباه بوده منظو ...

یعنی سما هم میگی این همه فرصت داشتی پشیمونی از دست دادی

ببین فک میکنی اگع دوست شی چقدر احتمال داره در اینده ازدواج کنی... حالا فرض ازدواج کردی کل زندگی بهت شک داره که قبل اون باکسی دوست بودی یا وقتی سرکاره... ادم به دختر محجوب شک نمیکنه و موفق ترن برادرانه گعتم