2777
2789
عنوان

برم طرف پسرا؟؟؟

2984 بازدید | 336 پست

راستش از وقتی یادم میاد این جمله رو همش از بابام شنیدم: طرف پسرا نمیریا!!!

نمیدونم تذکره... تهدیده... چیه...

ولی الان 29 سالمه ... هیچ وقت با پسری دوست نشدم....شماره ام دادن نگرفتم...حتی به پسرعموم هم رو ندادم...

انگار یه جورایی پشیمونم! از مجرد موندنم میترسم!

به نظرتون برم طرف پسرا؟

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خوش بکذره

عاشق شو شیرین دردیست

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
واقعا خطر نداره 

نه عزیزم ماشالا بزرگی دیگه خطر چی 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نه منظور پدرت اینه که دخترونه باش.اینقدر خشک و سرد و مغرور و نحس نباش..گرم برخورد کن.نه اینکه بری به ...

متشکرم .نحس"نه منظور بابام اینه که با پسرا حرف نمیزنی دوست نمیشه 

با هر کی من گفتم ازدواج می کنی

متشکرم .نحس"نه منظور بابام اینه که با پسرا حرف نمیزنی دوست نمیشه  با هر کی من گفتم ازدواج می ک ...

آهااااان .پدرت را میدوست .چه معنی داره دختر با پسرا حرف بزنه :))))))

این کاربری غیرفعال شده است

آهااااان .پدرت را میدوست .چه معنی داره دختر با پسرا حرف بزنه :))))))

خب یه صحبت معمولی الان تو این دوره زمونه که اشکالی نداره