2777
2789

امروز یکی از خاله هام با هزارو یک بدبختی یه ماشین خریدن مدلشم بالا نیست دنا خریدن وضعشونم خیلی خوب نیست بعد اون یکی خالم از همه چی داره بهترین دارع همه جور از اون یکی خالم سرتره از هر لحاضی داشت از حسادت میترکید بخدا می ترسیدم سکته کنه 🤦🏼‍♀️ قرمز شده بود صورتش واقعا چرا ؟اینجورین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل خاله های من اکه یکیشون یه جیزی بخره اون دوتا میمیرن از حسودی اگه من یا خواهرم یه چیزی بخریم که دیگه هیچ دنیارو به هم میریزن سه تایی

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.

تو همین سایتم همینجوری ان میگن چرا بقیه میرن اینستا عکس میذارن ما دلمون میسوزه یا هردلیل دیگه...

طرف دوست داره بزاره اگه کسی حرص میخوره نره ببینه یا تا بخوای یه چیزی از خوشبختی ات بگی میگن داری پز میدی 

من خودم هیچوقت حسود نبودم از چیزی خوشم بیاد راحت تعریف میکنم ازش حسادت خیلی انرژی منفیه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
ربطی نداره ، خودش هر چه قدر داشته باشه به چشمش نمیاد 

فقط تازه به دوران رسیده ها اینجوری ان وگرنه کسی که از کودکی همه چی داشته اصلا براش مهم نیست

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
فقط تازه به دوران رسیده ها اینجوری ان وگرنه کسی که از کودکی همه چی داشته اصلا براش مهم نیست

خب حرف من منافاتی با صحبت شما نداره

آدم حسود هر چه قدر داشته باشه اما راضی نمیشه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم