2777
2789
عنوان

رابطه تو بارداری باتجربه ها

411 بازدید | 30 پست

رابطه تو بارداری مشکلی نیست باعث زایمان زودرس یا سقط نمیشه شونزده هفتمه مشکلی هم ندارم تجربه دارید بگید 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

ن 

البته ما اکثرا رابطه هامون بدون دخوله جهت محکم کاری

اگه رابطه دارید خودت ب هیچ وجه ارصا نشو

و این ک رابطه کم عمق باشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن  البته ما اکثرا رابطه هامون بدون دخوله جهت محکم کاری اگه رابطه دارید خودت ب هیچ وجه ارصا نش ...

چرا خودش ارضا نشه 😐

من میلیونها بار تو بارداری ارضا شدم هبچ مشکلی هم ننبود 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
چرا خودش ارضا نشه 😐 من میلیونها بار تو بارداری ارضا شدم هبچ مشکلی هم ننبود 

من ک ب حون ریزی افتادم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اگه بارداریت حساس یا استراحت مطلقی هستی باید از دکترت بپرسی .وگرنه تو بارداریه طبیعی اصلا مشکلی ندار ...

نه مشکلی ندارم دکترمم پرسیدم گفت مشکل نداره  دخول انجام دادیم ولی با احتیاط و مشکلی نیست خودم ارضا شم ؟ چون از دسته ادمامم که کلا با رابطه اروم میشم

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من که به خونریزی افتاده بودم بهتره انجام ندی 

من چندبار انجام دادم مشکلی پیدا نکردم الان که بچه داره بزرگتر میشه میترسم

اون برای کسایی ک مشکل دارن 

من مشکلی نداشتم