2777
2789

تی  اس  اچ شوهرم ۰.۰۱ بوده خیلی پایینه ینی چی 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قرص سریع رفع میشه فقط مراقب باش پیش دکتر خوبی ببری چون من تیروئیدم پرکار بود با قرص رفع میشد یه دکتر احمق قرص اشتباهی داد دوز دارو بالا بود رسیدم ب کمکار دگ ام خوب نشدم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

پرکاره  قرص بخوره باید

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پر کار هست

الان دو ماهه داره قرص لوتیروکسین می خوره فک می کرد دیگه سالمه 😭

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
پرکاره  قرص بخوره باید

چه قرصی دو ماهه لووتیروکسین می خوره خواهرشم مشکل تیرویید داره 

تا اخر عمر باید بخوره.شش مله یکبارم آزمایش بده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

پرکار منم پرکاری دارم

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

دو ماهه؟؟؟؟

عزیزم بعضی وقتا اصلا خوب نمیشه

فقط کنترل میشه

تیروئید متاسفانه اینطوریه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
با قرص سریع رفع میشه فقط مراقب باش پیش دکتر خوبی ببری چون من تیروئیدم پرکار بود با قرص رفع میشد یه د ...

چه دکتری بریم دکتر غدد خوبه ؟ یا داخلی می دونی ابجیشم این مشکل داره از دو ماه پیش سر خود شروع کرد قرص لووتیروکسین خوردن از اونا که جلدش قرمزه 

اخه اشتباه میخوره لووتیروکسین واسه کم کاره

یا شاید کم کار بوده دارو زیاد خورده اینجوری شده

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
چه دکتری بریم دکتر غدد خوبه ؟ یا داخلی می دونی ابجیشم این مشکل داره از دو ماه پیش سر خود شروع کرد قر ...

واه قرص لووتیروکسین واسه کمکاری 

نباید اونو بخوره ک 

اره باید بری غدد اگه مشهدی دکتر معرفی کنم؟

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
دو ماهه؟؟؟؟ عزیزم بعضی وقتا اصلا خوب نمیشه فقط کنترل میشه تیروئید متاسفانه اینطوریه

اره دو ماهه ینی قبلا وضع تیروییدش بدتر بوده ؟ الان دو ماه قرص خورده این شده 

بیچاره همش خسته و کوفته اس با اینکه کهری نمی کنه و صربان قلبش بالاس می گه تپش دارم ینی از این بوده

چه قرصی دو ماهه لووتیروکسین می خوره خواهرشم مشکل تیرویید داره 

لوتیروکسین برا کم کاریع ...

حتما  از داروعه  بره دکتر باید قرص کم کاریو حذف کنه ..

خاک تو سر این دکترا از هیچی سر در نمیارن

سر حاملگی منم این بلارو اوردن سرم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)