2777
2789
عنوان

همه باباهابداخلاق اند؟!آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 212 پست
بابای من مث بابای شماس...چن دفعه هم کتک خوردم.‌‌‌..یه بار بچه بودم منو زد از ترس جیش کردم...

راست میگی ..ازبچگی میزده

بابای من دست بزن نداشت تا دوسال پیش که خواهرم زد

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من ماه هست .مهربون و خوش اخلاق .خدا حفظش کنه.

دختر خونه که بودم فقط دوست نداشت با پسرها در ارتباط باشم یا مثلا من دوست داشتم برم خونه دایی هام که دختر همسن خودم داشتن بمونم بابام اصلا نمیزاشت چون پسر جوان تو خونه داشتن. 

الان میفهمم چقدر تجاوز و دست درازی به دخترها زیاد هست و خیلی ازش ممنونم که این همه مراقبم بوده 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
جدی میگی باهاش رودوایسی نداری یا بترسی؟!

نه اصلا چرا بترسم مگه كار بدي كردم؟ خب اينطوري نيست كه هيچ وقت دعوام نكرده باشه ولي خب حقم بودم . وقتي كاراي احمقانه اي كردم بهم تشر زده ديگه

بابای منم بداخلاق و عصبی و همش گیر میده یکسره در حال غر زدن یه کاری کرده که همه ازش فرارین .. حتی نو ...

چطوری باهاش کنار میای

اون دیگه محبت مادرانست ،مادری ک غر نزنه ک مادر نیست

یعنی اینکه انقد مادرتون غر میزنه ناراحت نمیشید گاهی کم نمیارید!؟ازش بدتون نمیاد!؟ 

.پسرم هیچوقت جواب غرغرای منو نمیده کلا بی احترامی نکرده منم  گاهی میشینم با پسرم حرف میزنم و از دلش در میارم .. 😐

یعنی اینکه انقد مادرتون غر میزنه ناراحت نمیشید گاهی کم نمیارید!؟ازش بدتون نمیاد!؟  .پسرم هیچوق ...

نه چون عادت دارم به غر زدنش اصلا دلخور نمیشم شاید بحثم کنم ولی دو دقه بعد آرومیم

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...
این که بگه طرف پسر نرو که بد اخلاقی نیست بقیه چیزایی که گفتیو بابای من داره.تاحالا باهام بدرفتار نک ...

آخه دائم میگه .....هزار بار گفتم باشه

ولی من شاید بخام برم طرف پسرا چه اشکالی داره

چند تا اخلاقش رو بگو به لباس پوشیدنت گیر نمیده

قبلا گیر ک ن تذکر میدا  الان میگ خودتون عاقلین و... البته مام جلف نمیپوشیم.وقتی میاد خونم مث خواهرم تو کارهای خونه کمکم میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یعنی مثلا شبا که میاد خونه هی حرفای خنده دار می زنه یا در مورد این و اون یا در مورد خودمون😁😁 می خن ...

مرسی گلم

بابام بیشتر بهم اخم میکنه و دستور میده

آخه دائم میگه .....هزار بار گفتم باشه ولی من شاید بخام برم طرف پسرا چه اشکالی داره

اها نه البته برا من اونطور واضح نگفته نرو طرفشون خودم میدونم اخلاقشو که تو این سن دوس نداره

اخه شما دیگه ۲۹سالتونه چرا میگن نرو؟!