2777
2789

من ی غذا راحت بلدم من همیشه سینه مرغ رو فیله میکنم ولی استخونشو هم یکم میزارم گوشت روش بمونه بعد پیاز داغ میکنم استخونو میندازم سرخ ک شد هویج و سیب زمینی بلال حلقه شده و ادویه و فلفل دلمه ای با یکی دو استکان آب میزارم حسابی میپزه منو پسرم خیلی دوس داریم .هم راحته هم زود اماده نیشه شاید همینو درست کنم.البته وقتی ک تنهاییم چون شوهرم فقط پلو میخوره 😑👌تقریبا شبه ب ابگوشته 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورش رو میگی ؟

بله عزیزم

سینه مرغو خورد کردم که زودتر آماده شه

) من همیشه اول یه کوچولو مرغو تو آب و آبلیمو میجوشونم آبشو میریزم)

بعد بانمک  و رب و پیازای کوچولوی سالم کمی تفتش دادم، ریختم تو زودپز با یه ذره آب. نیم پز که شد آلو سیاه و هویج حلقه ای(حلقه هاش کمی نازک باشن که زود بپزه) رو اضافه کردم

کمی بعد هم سیب زمینیای خورد شده رو

خیلی ساده و خوشمزه

به دختر ۱۰ ماهمم از سیب و هویجش له کردم دادم و برای اونم غذا نپختم

کلیم خوشش اومد😊😊

دستورشو میدید لطفا خیلی دوستدارم درست کنم

من یاد ندارم مامان همسرم درست کرده😂😂ببخشین

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
بله عزیزم سینه مرغو خورد کردم که زودتر آماده شه ) من همیشه اول یه کوچولو مرغو تو آب و آبلیمو میجوش ...

دستت درد نکنه نوش جونت

این همون بریونی اصفهان؟؟؟

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
بله عزیزم سینه مرغو خورد کردم که زودتر آماده شه ) من همیشه اول یه کوچولو مرغو تو آب و آبلیمو میجوش ...

ببخشید اشتباه ریپلای کردم

شمام نوش جونتون

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
دستت درد نکنه نوش جونت این همون بریونی اصفهان؟؟؟

نه بابا بریونی فرق داره این مرغ داره

بریونی باید از گوشت گوسفند باشه و یه درصد کم گوساله چون گوسفند چزبه بعد با پیاز رنده شده که اب نداره چندبار چرخش کنی و مواد بزنی و تو قالب سرخ کنی البته قلق داره من نمی دونم

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 
خورشت مرغ چیه ؟ 

مرغت رو تو پیاز سرخ شده تفت بده بعد سسب زمینی خلالی بهش اضافه کن تا نرم بشه بعدم ادویه جات و رب در اخر هم ابجوش اضافه کن زمانی ک ب غلظت رسید زیرشو خاموش کن..

میتونی در اخر بادمجون سرخ شده هم بهش اضافه کنی