2777
2789

من دخترمو خيلي دوست دارم اما سه روز كه پريود شدم و مهمون هم داشتم

هم رسيدگي ب مهمون و هم بچه داري اعصابمو ريخته بود بهم، ديشب دخترم نميخوابيد سرش داد زدم كه بخواب ترسيد طفلكي 

الهي بميرم عذاب وجدان گرفتم

شوهرمم دعوام كرد

گفت حوصله بچه رو نداري برو اروم بشو بعد بيا

همسرم خيلي خيلي خوبه ولي كم كاري ميكنه در نگهداري بچه

😔😔😔😔😔

يك دختر دارم شاه نداره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک بچه م ی سالشه قد ده سال اذیتم کرده ارزو دارم یکی بیاد دو ساعت بگیرتش ازم اینقد نق زده همش صداش تو گوشمه همه ک میگن بزرگ میشه بهتر میشه ولی تا حالا بزرگ شده هیچ تغییری ک نکرده هیچ بدترم شده

منم دقیقا روزای اول پریودی همینطورم اگه شوهرم باشه میزارمش تو پذیرایی میرم تو اتاق خودمو به خواب میزنم مجبور میشه نگهش داره.یا میرم خونه مامانم.اخه من خیلی حالم بد میشه هم جسمی هم روحی 

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
کارارو تقسیم کنین نار همش رو دوش تو باشه منم وقتایی واقعا کم میارم بچمم ماشالله قربونش برم از دیوار ...

دختر من ارومِ 

دوست داره فقط كنارش باشي باهاش بازي كني

يك دختر دارم شاه نداره  
منم دقیقا روزای اول پریودی همینطورم اگه شوهرم باشه میزارمش تو پذیرایی میرم تو اتاق خودمو به خواب میز ...

من روحي بيشتر

ديشب بعد از اينكه دخترمو خوابوندم كلي گريه كردم

يك دختر دارم شاه نداره