2777
2789
آها،قابلمه های سنگی خوبن؟؟

آره دیگه اونا که طبیعی هستن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آره ولی ازسنگین بودن و شکسته یا ترک خوردنش واهمه دارم

منم هی دو‌دلم بگیرم یا نه اخه یه قابلمه کوچولوش صدو خورده ایه همش میترسم بشکنه اونم من که با دوتا بچه انقدر هول هولی کار میکنم که بعید نیست بندازم بشکنم😑

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحی هم خوبه ولی نباید بذاری غذا توش بمونه ببشتر از دپ ساعت آلزایمر میاره منظورم زمان پختش نیست غذا ...

روحی رو میگن دقیقا روحی نیس و آلومینیوم و کادمیم آزاد می‌کنه مضر نی

هیچ
آدم واقعا توش میمونه چه ظروفی استفاده کنه که استاندارد باشه موادش و یا چه مواد غذایی استفاده کنه که ...

آره واقعا همش هم گیج کنندس قبلا یه سایتی خوندم چه قابلمه ای واقعا مناسبه اما چون یا داشت نکردم یادم رفت و الان هر چی میگردم نیس

هیچ
برای خورش نه برای برنج هم وقتی که آماده شد سریع میزارم تو آب سرد یک کوچولو بمونه ته دیگش ول میکنه

وای میگن استیل یه سری مواد آزاد می‌کنه که باعث زخم معده یبوست و افسردگی میشع

هیچ
وای میگن استیل یه سری مواد آزاد می‌کنه که باعث زخم معده یبوست و افسردگی میشع

ای بابا نمیدونم والا هر روز یچیزی میگن 

ولی فکر میکنم مدام تو یک مدل ظرف نپزیم بهتره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یبار مطالبی در مورد قابلمه ها داشتم میخوندم در مورد مضراتشون نوشته بود ولی واقعیت داشته باشه یا نه&n ...

یکم به زندگیمون فکر کنیم می‌بینیم مضراتشو ما خانوادمون با قابلمه روحی بزرگ شد الان مضراتشو که خوندم نوشته بود یبوست مشکلات گوارشی و زخم معده الحمدلله هممون هم داریم😂 یعنی مطمعن شدم درسته

هیچ
خدایا یعنی تا الان استفاده کردم خطرناک بوده؟نکنه رفته باشه نو کبد و کلیه ش ؟

😂😂نه بابا نه در این حد ولی میگن نباس هر روز مصرف کرد مگه چند وقتشون چند وقت استفاده کردی فقط دکترا گفتن مسمومیت زاس

هیچ
منم هی دو‌دلم بگیرم یا نه اخه یه قابلمه کوچولوش صدو خورده ایه همش میترسم بشکنه اونم من که با دوتا بچ ...

آره واقعا آدم نمیدونه چه کنه اما دیجی کالا 60 و خورده ای زده بود

هیچ
منم هی دو‌دلم بگیرم یا نه اخه یه قابلمه کوچولوش صدو خورده ایه همش میترسم بشکنه اونم من که با دوتا بچ ...

سنگینی‌ بدتره بعد اگه گوشت قرمز بخوام بذارم توش زمان زياد میبره اما فک کنم بهترین بی ضرر ترینه فوقش میخرم غذا رو میذارم تو فر

هیچ
یکم به زندگیمون فکر کنیم می‌بینیم مضراتشو ما خانوادمون با قابلمه روحی بزرگ شد الان مضراتشو که خوندم ...

آره ولی لااقل اونموقع مواد غذاییمون بهتر از الانه 

الان هر چی دست می‌زنیم میگن تراریخته س .

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
ای بابا نمیدونم والا هر روز یچیزی میگن  ولی فکر میکنم مدام تو یک مدل ظرف نپزیم بهتره

آره هر روز یه دست بخریم 😂😂😂😂اینجور روحیمون هم بازمیشه😂😂

هیچ