2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحی هم خوبه ولی نباید بذاری غذا توش بمونه ببشتر از دپ ساعت آلزایمر میاره

منظورم زمان پختش نیست غذای پخته شده رو ببشتر از دپساعت نباید نگه داری 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

آدم واقعا توش میمونه چه ظروفی استفاده کنه که استاندارد باشه موادش و یا چه مواد غذایی استفاده کنه که مضر نباشه

هر چی رو نگاه کنیم میگن خطرناکه 

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
اوکی ممنونم نمیچسبه

برای خورش نه برای برنج هم وقتی که آماده شد سریع میزارم تو آب سرد یک کوچولو بمونه ته دیگش ول میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یه جایی خونده بودم استیل هم بر اثر مواد مضر  آزاد می‌کنه صحت داشتن و نداشتنش رو نمیدونم

درسته ولی به نسبت کمتر از همه است

بجز این باید از پیرکس یا قابلمه های سنگی استفاده کنین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عه یعنی به استیل هم امیدی نی یا خدا

یبار مطالبی در مورد قابلمه ها داشتم میخوندم در مورد مضراتشون نوشته بود ولی واقعیت داشته باشه یا نه 

خدا داند

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج