2777
2789

سلام خانم ها من تولد مامانم دیروز بود و دلم میخواست براش یک تولد بگیرم یکم روحیه اش عوض شود؛چون مامانم روحیه اش خیلی خرابه ولی همش ب زور خودشو روی پا بخاطر ما نگه داشته ولی دلش پر از غمه.

بخاطر داداشم ک نتونسته ازدواج کنه و مشکلات بسیار زیاد ک الان نمیخوام بحثش را اینجا زیاد باز کنم.

از لحاظ مالی هم من ک خودم پولی ندارم و فقط میخوام با همکاری داداشم  و پولی ک ان بهم میده تولد بگیرم.

اینم بگم ک داداشم هم خودش دستش خیلیییی خالیه.

از طرفی مامانم با خاله ام قهره چون خیلی ازشون دلخوره؛و خودم هم با مامان بزرگم قهرم.

دیگران واقعا دلمون را شکستند و جبران هم نکردند ولی با قهر هم فقط تنهاتر شدیم....

میخوام ب بهانه این جشن باز یکم رفت و امدهامون بیشتر بشه و یکم هم مامانم شاد بشه.

هر چند میدونم بعد میگه چرا توی این بی پولی خرج روی دست گذاشتی.

بنظرتان کار صحیح چیه؟

مد نظرم چهارشنبه است با چند روز تاخیر ک همه بتونن بیان ولی خیلی دو دلم بگیرم یا نه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی دلت میخواد یه کیک براش بگیرین و عرق بوسه اش کنین اون خیلی خوشحال میشه لازم وقتی دستتون تنگه خرج زیاد بکنی میتونی کیک و ببری خونه مامان بزرگت و به خاله ات هم بگی بیاد 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

فکر تولد قشنگه. پیشاپیش تولدشون مبارک .حالا میتونی ی تولد کوچک ک شماو بزادرتونو مادرتون کلا خونواده چن نفره خودتون. یا کمی ازاقوامی ک گفتین .ولی ببین قبلش اگه دعوتشون کنی حال مادرتون بدترنمیشه؟؟؟امکان داره یچیزایی یادش بیاد بجای خوشحالی بیشترناراحتشون کنن. و اینکه اگه متاهلی خونه خودتون بگیرین خیلی بهتره🌹

از طرفی خیلی روحیه مان خرابه و داغونیم...

اخه ما غیر از دو تا خاله هام و یکی از عموهام و یکی از دایی هام؛ از بین ۱۲ تا عمه و عمو و خاله و دایی...رفت و امدی نداریم.

لزومی نداره تولد ادمایی که ناراحتت کردن و ممکنه بیان بخورن و نازاحتت کنن دعوت کنی به نظرم همون پول رو بزارید برید بیرون یا خودمونی تو خونه بگیرید نهایت به مادر بزرگتم بگو بیان تاماام