2777
2789
عنوان

کچلی سکه ایی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 26 پست

برا من انتخاب افتاد نترس 

برو متخصص پوست یک محلول داد زدم موهام درآمد 

ولی موی سفید بیشتر در آمد 

اگر در نیآد بازم نگران نباش برات آمپول تزریق میکنن 

من کلی موی سفیر دارم خیلی جلوی سرم 

31 سالمه

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو سال پیش اینجوری شدم از استرس اینجوری میشه

برو دکتر پوست و مو برات کورتون تزریق میکنه فوری خوب میشی.البته تو مدتی که کورتون زدی تا دربیاد باید سعی کنی ارامش داشته باشی

نگران نباش دوباره مثل اولش درمیاد

امپولشم درد نداره ها واسه انسولینه

اینم بگم این داروهایی که مالیدنیه و قطره و...رو من که اثر نکرد ب نظرم بی فایده بود. درمانش فقط کورتون

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

مرسی ازتون فک میکردم دیگه درس نشه

برم دکتر ایشالا خوب شه

ممنون از این که وقتتونو در اختیارم گذاشتین

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻
مال منم همین قدر بود ولی جلوی سرم کاملا توی دید بود  مجبور  شدم هد بند استفاده کنم

دعا کنین منم خوب شم🌹❤️

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻