2777
2789

خسته شدم ازش

بارها و بارها بهش میگم از این همه بی احساسی که تو داری دارم عذاب میکشم هردفعه معذرت خواهی میکنه ولی باز همون آش و کاسه

با یه بچه ۳ ماهه میبینه دارم از ناراحتی دق میکنم ولی نیگیره تخت میخوابه و عین خیالش نیس

این حجم بی احساسی رو اصلا نمیتونم هضم کنه

طوری بار اومده که فقط خودش و خواسته های خودشو میبینه و پشیزی واسه نیازهای من ارزش قائل نیس

بارها و بارها بهش شفاف میگم من نیاز به محبت دارم تو زندگی ، دوس دارم احساس مسئولیت بیشتری نسبت بهم داشته باشی...اون لحظه میگه باشه هرچی تو بگی ولی بعدش انگار نه انگار

منو در حدی که بدونه تو زندگیش هستم میخواد وگرنه هیچ تلاشی واسه کسب رضایتم نمیکنه...فقط و فقط وقتایی که ببینه دیگه گندش دراومده و دارم قیدشو میزنم میاد دلمو بدست میاره و من احمق هر دفعه امیدوار میشم که ایندفه قولاش فرق میکنه...

دیگه بریدم از همه چی😔

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بعد زايمان بيشتر حساس شدي

خسته اي از كاراي خونه و بچه داري و مسئوليت

اينا طبيعيه 

مردا هم اكثرشون تو بارداري و بعد زايمان از نظر احساسي يبس ميشن

درست ميشه

بخودت برس خودتو فراموش نكن هرچي مرتبتر باشي بيشتر ديده ميشي

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بی احساسیش درچه حده؟؟؟اگه اونجوریه که درطول روزارت بب خبرهم باشه عین خیالش نیست واصلابراش مهم نیستی اونوقت به فکرچاره باش وگرنه توقع نداشته باش ازسرکاربیادخسته وکوفته بچه داری هم کنه البته بستگی داره ساعت کاریش چقدره که اینقدرخسته وبی احساس رفتارمیکنه اگه کمه ساعت کاریش بایدباهاش جدی حرف بزنی معلومه عاشقشی فقط عصبی

نفس من زندگی من پسرای قشنگم