2777
2789
عنوان

از شیر خشک گرفتن راهنمایم کنیید

99 بازدید | 24 پست

سه ماه میشه دخترمو از شیر مادر گرفتم ..الان فقط شبی یه بار موقع خواب شیر خشک میخوره یعنی از 7 ماهگی میدادم..الان یه ماه دیگه دوسالش میشه این چجوری بگیرم ازش ؟؟!! تعداد پیمانشو 7 تا بود کردم سه تا ..میشه راهنمایم کنید ؟ روش تلخک بزنم ؟؟ شیر خودمو با تلخک و کم کم گرفتم ..نمیخوام اذیت بشه استرس بگیره یه وقت 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شير پاستوريزه هر شب بهش بده جاش

روزانه میخوام بدم شب عادت کرده اگه نخوره دیگه به هیچ عنوان نمیخوابه  بعد واسه دندوناشم خوب نیست آخه 

سلام خانومی من چند ماه دیگه زایمانم هست چه شیرخشکی برا نوزاد تازه متولد بگیرم که خوب باشه و عیر شیرخ ...

از الان به خشک فکر نکن تلاش کن شیر خودتو بهش بدی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام خانومی من چند ماه دیگه زایمانم هست چه شیرخشکی برا نوزاد تازه متولد بگیرم که خوب باشه و عیر شیرخ ...

من شیر خشک نان میگرفتم حالا شایدمارک بهترم داشته باشن اطلاع دقیق ندارم چون از وفتی به دنیا اومد شیر خودمو دادم از هفت ماهگیش استفاده کردم واسه شب که بهتر بخوابه سیر بشه چون شب با شیر خودم هر بیست دقیقه بیدار میشد ..به نظرم اگه شاغل نیستی تا شیش ماهگی کامل شیر خودتو بده ..عادت کردنشونم بستگی به بچه داره بعضی بچه ها شیر مادر و ول میکنن بعصیا نه هر دو رو میخورن ..

من شیر خشک نان میگرفتم حالا شایدمارک بهترم داشته باشن اطلاع دقیق ندارم چون از وفتی به دنیا اومد شیر ...

اره منم شنیدم میگن از ۶ ماهگی خوبه بدی ولی شیرخشک نمیدونم برا نوزاد تازه متولد با چندماه فرق داره یا اینکه نه