من به تمیز و مرتب بودن خونه حساسم اما ..... یا از این ور بوم می افتم یا از اون ورش یعنی یا مثلا طول یه هفته خونه رو خیلی زیاد تمییز می کنم و هفته ی بعدش دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنم و این باعث می شه که خونه ام همیشه مرتب نباشه مخصوصابا یه دختر جیغ جیغوی 5 ماهه که بیشتر وقتها گریه می کنه تمیزی یادم رفته شما چه چیزهایی رو رعایت می کنید؟
جارو هفته ای دوبار گردگیری هم همینطور شست و شوی سرویسها هفته ای یکبار جمع و جور کردن هم که هرروز آشپزخونه هم که هربار که کار داشته باشم کاملا تمیز میکنم و میام بیرون لباس هم هفته ای دوبار
جارو هفته ای یک بار گردگیری که کلا فایده نداره از بس اینجا خاک هست لباس شستن هفته ای یک بار شستن سرویس بهداشتی هر5شنبه آشپزخونه و ظرفها هم هرلحظه
اللهم عجل لولیک الفرج.... آمین
وصیت کرده ام بعد از مرگم همراه من دو تا فنجان چای هم دفن کنند!!
شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید...
بهرحال دلخوریها کم نیست از بندگانش...
همانهایی که بی اجازه وارد شدند بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند!
گوش شیطون کررررررررررررررررررررررررررر تا حالا نشده روزهایی که خونم کثیفه مهمون سر زده داشته باشم خدا خیلیییییییی زیاد بهم رحم می کنه و تا بیا پیش کسی بگم خونم کثیفه باور نمی کنن
من جارو گردگیری یه روز درمیون اشپزخانه و توالت و اتاق خواب هر روز دختر منم 6 ماهشهر همش همینطوری بود روروئک مشکل منو حل کرد همش میاد دنیالم منم با شعر سرشور گرم میکنم و کار میکنم