2777
2789
عنوان

دم پخت باقالی خوب چجوری درست کنم؟

6776 بازدید | 14 پست

تا حالا درست نکردم و اولین بارمه، لپه باقالی خریدم ولی دقیقا نمیدونم باید چجوری درستش کنم، دستور یه دمپخت عالی رو بهم بدین مرسی

پیازداغ درس کن با زرد چوبه لپه باقالی خیس خورده رو بریز توش با یکم آب با هم بپزن بعدم برنجتو بریز با نمک همه تو قاطی کن کته کن 

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

پیاز داغ میکنی زرد چوبه بهش میزنی بعد لپه باقالی که شستی رو میریزی و اب هم میرزی یه ربع که قل زد برنج رو بهش اضافه کن ابشو اندازه کن ابشو کشید دمش کن من موقع جوشیدن برنج زعفرون و یک قاشق گلاب میزنم .

و برنج هم یک ساعت خیس میکنم برای کته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول پیاز رنده کن. بعد از سرخ شدن زردچوبه و فلفل بزن. بعدش باقالی ها رو بریز داخل پیاز داغ. آب هم یه کم روش بریز یه کم بپز. بعد برنجی که شستی رو بریز توی باقالی ها و آب هم روش بریز تا برنج بپزه. حالا خواستی دم کنی ببند. نخواستی شعله پخش کن بزار زیرش کم کم بپزه. با ترشی نوش جون کن. در صمن دمی باقالی روغن زیاد میکشه. سغی کن اندازه بریزی. برنجت نرم بشه

پیازداغ درس کن با زرد چوبه لپه باقالی خیس خورده رو بریز توش با یکم آب با هم بپزن بعدم برنجتو بریز با ...

عزیزم مرسی،  کنارش چیز دیگه هم سرو میشه یا همین به عنوان یه غذای کامله؟ 

سلام عزیزم اولین لپه باقالی هارو بشور و بزار کنار بعد برنجتو بزار روگاز باهمون مقدار ابی ک میزاری برای برنج دمی وبعد برنجت ک کمی نرم شد باقالی هارو اضافه کن و بزار قل بخورن و توی ماهیتابه جدا پیاز سرخ کن با کمی زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه و زمانی ک برنج و باقالی هنوز یه کوچولو اب دارن پیاز سرخ شده رو بهش اضافه کن و کمی هم روغن بریز و بزار دم بکشه ک این مدلی طعم فوق العاده ای میده و باماست و خیار کنار غذا عالی میشه👍👍 اگر خوشت اومد و خوشمزه شد اگه دلت خواست براحاجتم دعا کن ♥️

ن دیگه خودش غذاس با ترشی یا سالاد بخورین نوش جان😁من ک خوشم نمیاد شوهرم دوس داره براش میپزم

پیاز داغ میکنی زرد چوبه بهش میزنی بعد لپه باقالی که شستی رو میریزی و اب هم میرزی یه ربع که قل زد برن ...

عزیزم مرسی،  لپه باقالی رو چقدر باید خیس کنم؟ و اینکه کنارش چیز دیگه ای هم سرو میشه؟ 

همین حرکتو با ماش هم بزنی میشه دمی ماش اونم خیلی خوشمزس ولی یوبس میشه آدم گلاب بروت ب درد وقتی اسهالی میخوره

عزیزم مرسی،  لپه باقالی رو چقدر باید خیس کنم؟ و اینکه کنارش چیز دیگه ای هم سرو میشه؟

با سالاد ترشی ماست بستگی به ذائقتون داره 

من به هوای بچه ها مثل عدس پلو چرخ کرده هم کنارش درست میکنم میری م روش