2777
2789
عنوان

یلحظه بیاید🎂🍰

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست
وای نمیشه دیگه سفارش دادم فروشنده گف زیاد میشه ها گوش نکردم چی کنم حالا

خب هنوز که اماده اش نکرده

فردا صبح برو ببین میشه کمتر سفارش بدی

روزی سه مرتبه با خودت تکرار کن: هیچ کس ارزش ناراحت کردن منو نداره...
خیلی زیاده برای مراسم صد نفری انقد میگیرن نهایتا ۱و نیم کیلو به قنادا گوش نده اونا میگن هر کی باید ن ...

ن اتفاقا بیچاره قناده گف دوکیلو نیم کافیه ترسیدم کم بیاد شرمنده شم

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هنوز که اماده اش نکرده فردا صبح برو ببین میشه کمتر سفارش بدی

میدونی روم نمیشه آخه چون اون موقع چقدگف گوش نکردم .حالا مهمونم بخوام اضافه کنم هزینش میره بالا هووف

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
ن اتفاقا بیچاره قناده گف دوکیلو نیم کافیه ترسیدم کم بیاد شرمنده شم

خوب زنگ بزن بگو کمش کن یا برو اون پنج شنبه کیکو میپزه الان که نپخته

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
میدونی روم نمیشه آخه چون اون موقع چقدگف گوش نکردم .حالا مهمونم بخوام اضافه کنم هزینش میره بالا هووف

بابا رو نمیخواد بقران

برو بگو راحت، پول دو کیلو اضافه ترو خرج یه چیز دیگه کن

خوب زنگ بزن بگو کمش کن یا برو اون پنج شنبه کیکو میپزه الان که نپخته

ینی خیلی اضافه میاد؟عجب کاری کردما شوهرمو مثلن میخوام باتولد گرفتن سوپرایز کنم کیکو ببینه همونجا سکته میکنه سوپرایز میشه🤣🤣😂😂

میخوام ببینم اگه قراره سرم بمونه اضافه بیاد چن نفر دیگه هم دعوت کنم حیف نشه

اره بابا زیاده

البته بستگی به رسمتونم داره،مثلا اینجا هرکی میاد تولد عادت داره یکم کیکم ببره خونه،بخصوص اگه یکی از اعضا خونه باشه،واسه در و همسایه ایم که نیومده باید فرستاد

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
بابا رو نمیخواد بقران برو بگو راحت، پول دو کیلو اضافه ترو خرج یه چیز دیگه کن

همیشه من کارم همینه از هول حلیم میفتم تو دیگ خخخ.همیشه از یچیزی انقد میخرم آخر سرم میمونه پولم حیف میشه خیلی میترسم کم بیاد واسه همین.حالا مامانمو میفرستم بره ب یارو بگه کمتر بزنه 😂

کیک ب این گرونی.برو بگو کمش کنه

والا اینجا ک کیک کیلویی 38تومته.شما دو کیلو کافیته.بی خود دو کیلو زیاد سفارش دادی

من ک برا تولد بابام خودم کیک خامه درست کردم 10نفر بودیم همه میگفتن عالی شده.تازه نصف قیمتم در اومد

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍
همیشه من کارم همینه از هول حلیم میفتم تو دیگ خخخ.همیشه از یچیزی انقد میخرم آخر سرم میمونه پولم حیف م ...

اره مادرتو بفرست جلو😁😁

اره بابا زیاده البته بستگی به رسمتونم داره،مثلا اینجا هرکی میاد تولد عادت داره یکم کیکم ببره خونه،ب ...

ن مااین رسمو نداریم هرکی بیاد میخوره اما فکره خوبیه ها یکبار مصرف بگیرم کیک اضافه اومد بدم ببرن خونشون خخ

اره مادرتو بفرست جلو😁😁

آره بیچاره 😂مظلوم ترازاون ب فکرم نرسید خخخ

کیک ب این گرونی.برو بگو کمش کنه والا اینجا ک کیک کیلویی 38تومته.شما دو کیلو کافیته.بی خود دو کیلو ز ...

واای ترسیدم کم بیاد بخدا الان ته دلم خالی شد چون ما ۱۵ نفرمون حداقل ۵نفرمون بچن