ftmh78 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 768 عنوان بخیه های زایمان طبیعی... 285 بازدید | 21 پست سلام... 10روزه زایمان کردم...خیلی میسوخت بخیه هامسشوارکشیدم... عنبرنثا دود دادم... مرتب پد رو عوض کردم... مدام درازکش بودم.. الان دیدم ی تیکه گوشت اضافه ازش اومده بیرون...خیلی غصه خوردم... دلم داره میترکه... ت رو خدا کمکم کنین... 1398/09/09 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78mahsa عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2461 عه لعنت ب زایمان طبیعی وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
آلالهسرخ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4423 گوشت اضافه از کجا؟؟من الان ۱۷ روزه زایمان کردم هنو جرئت نکردم خوب بررسی کنم بعد عزیزم میشه بگی بخیه هات افتادن؟؟ الهی و ربی من لی غیرک خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟ 👦👰👶
78mahsa عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2461 عزیزم نگاش نکن سیخ نزنش من اصن بخیه هامو نگاه نکردم هنوزم ک ۵ ماهه تقریبا از زایمانم گذشته زیاد سرچ مزدم ببینم چی ب چیه گوشتش زیاده؟شکمت وضعش چطوره؟ وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
آلالهسرخ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4423 منکه خدارو همیشه شکر میکنم ک طبیعی زایمان کردم جدی میگم ها الهی و ربی من لی غیرک خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟ 👦👰👶
78mahsa عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2461 منکه خدارو همیشه شکر میکنم ک طبیعی زایمان کردم جدی میگم ها چرا خیلی حال میده😑😑😑؟؟؟؟؟منک حس مرگو داشتم وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
shaghyegh_tehrani عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1487 بخیه های طبیعی رو باید کشید؟ چند روزه بعد استارتر؟ جذبيه اكثرا
beautiful_love عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 1303 منکه خدارو همیشه شکر میکنم ک طبیعی زایمان کردم جدی میگم ها چراااا😰
منطقی عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 1040 بعضیها بدنشون برای زایمان طبیعی خوبه و زایمان سختی ندارن ولی خدایی کساییکه لگنشون کوچیکه نباید طبیعی زایمان کنن که بخیه بخورن😑
آلالهسرخ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4423 چرا خیلی حال میده😑😑😑؟؟؟؟؟منک حس مرگو داشتم من انقد میترسیدم اونجوری ک یه غول ساختم نبود خدارو شکر ک روی شکمم جای بخیه نیفتاد😶بخیه هات چند روزه افتادن؟؟برا من گفت جذبی تا حالا دوتکه خیلی کوچیک نخ سفید دیدم الهی و ربی من لی غیرک خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟ 👦👰👶
78mahsa عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2461 من انقد میترسیدم اونجوری ک یه غول ساختم نبود خدارو شکر ک روی شکمم جای بخیه نیفتاد😶بخیه هات چند روزه ... شما سزارین کردی یا طبیعی؟من طبیعی بود م ها رو شکم ک بخیه نمیزنن وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
آلالهسرخ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4423 چراااا😰 اونقدری ک میترسیدم نبود هزار بار دیگم بخام بچه بیارم فقط و فقط طبیعی خدارو شکر اگ میخاین طبیعی بیارین چند تا از سوره قرآن بخونین معجزه میکنه براتون الهی و ربی من لی غیرک خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟ 👦👰👶
78mahsa عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2461 من انقد میترسیدم اونجوری ک یه غول ساختم نبود خدارو شکر ک روی شکمم جای بخیه نیفتاد😶بخیه هات چند روزه ... من نگا نکردم کی افتادن اصن بش دستم نمیزدم خیلی متنفر شده بودم از خودم و اون جامو بخیهاش 😢☹ وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
آلالهسرخ عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 4423 شما سزارین کردی یا طبیعی؟من طبیعی بود م ها رو شکم ک بخیه نمیزنن من طبیعی بودم عزیزم😃😂منظورم اینه خوبه ک رو شکم جای بخیه نیفتاد😐 الهی و ربی من لی غیرک خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟ 👦👰👶