2777
2789
عنوان

دیشب یه بلای بدی سرم اومد😔

600 بازدید | 23 پست

از یه نفرخیلی خوشم میومد و کلا خیلی خوبه همون چیزایی که معیار ظاهری من بوده هست،بعد اوایل یه موضوعاتی پیش اومد که هرزگاهی پیام میدادولی خب من فکر میکردم همینجوری دوستانس،باورم نمیشد که ازمن خوشش بیاد ینی من واقعا اعتماد به نفس ندارم اصلا ولی چون قیافش خوبه همیشه یجورایی به خودم میگفتم کاش میشد منم بتونم با یه فردخوش قیافه باشم،یه روز بهم گفت بریم بیرون منم واقعا از استرس داشتم سکته میکردم باورم نمیشد

خلاصه رفتیم بیرونو ازمن خوشش اومده بود😍اصلا باورم نمیشد چون خیلی دخترای خوش قیافه نزدیکش هستن توکارو همین که ده سالم از من بزرگ تره ناامید بودم،بعد این موضوع الان یه پنج ماهی هست که خداروشکر بی مشکل باهمیم

ولی یه حالتیه که خیلی مردونس من خوشم میادا ولی تاحالا حس نمیکردم که واقعا نگرانم شه

دیروز میخواستیمو همو ببینیم و بادوستامون بریم بیرون

الان بقیشو مینویسم تو پست بعدی

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا نمیدونم چرا هرجا میرفتیم به در بسته میخوردیم همشم تو ترافیک بودیم همه برنامه هامون کنسل شد تا تصمیم گرفتیم فقط با دوستامون بریم شام که فقط یه دوستش اومد سه نفره رفتیم،بعد رفتن شام سفارش بدن که به من زنگ زدن ازخونه بیا دزد خونرو زده همه چیو برده ببین چیتو برده صورت جلسه کنیم زودبیا

تا بقیشو بنویسه بگو چجوری کلمات رو کش دار مینویسی؟🤔😂

کـــــــــــــیبـــــورد هــــــــمہ کـــــاره

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

منم نمیدونم چیشد اصلا تاحالا اینجوری نشدم شوکه بدی بود بدنم میلرزید گریه میکردم،دوستمم که دید اومد خیلی نگران شد نمیخواست بقیه ببینن گریه میکنم اومد جلو صورتم گفت چیشده گفتم دزد اومده همه چیه منم برده

تو بمون پیش دوستت من میرم که گفت نه باید باهم بریم

بچه ها نزدیک بود هزاربار تصادف کنیم انقد استرس گرفته بودمن هیچوقت ندیده بودم نگرانم شه ولی واقعا تو حال بدم حس خوبی بود ک دیدم توجه داره

وای بچه ها هرچی طلا داشتم برد  کلی پول سرویس نقره خیلی روحیم خرابه هول شده لب تابو نبرده فقط طلا پول برده😔میدونیمم دزده کیه فقط مدرک نداریم