2777
2789
عنوان

بچه ها من چم شدهههههه

257 بازدید | 23 پست

اونروز تو خوابگاه چلو گوشت میدادن بعد خوردن اون احساس حالت تهوع داشتم و عصرش استفراغ کردم دوباره فرداش هر چی خوردم بالا آوردم. بعد الان دو روزه حالت تهوعم قطع شده ولی اسهال و دل پیچه دارم صبحم رفتم دکتر یه سرم بست از دکتر برگشتم یکم دل پیچه ام هست ولی اسهال هم رفتم. یعنی چمه؟؟؟ آپاندیس اینا ندارم ک؟ کسی بوده عین من؟ 

حامله ای شاید

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان