2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

772 بازدید | 57 پست

سلامِِ

ما دیشب خونه مادر شوهرم بودیم من کلا کم میرم اونجا مثلا سالی دو سه بار....چون راهشون دوره....

همه خواهر برادرا بودن... بعد من پدرم جازنشسته دولتیه.پدر جاریم هم بازنشسته دولته با جاریم حرف از حق و حقوق و مزایای بازنشسته های دولتبود یهو خاهر شوهرم برگشت گفت همین پدرای شما بهشون میگن پاشین برین راهپیمایی وگرنه حقتون رو نمیدیم و حقوقتونو کم میکنیم اونا هم میرن....من خیلی بهم برخورد چون رو پدرم خیلی حسااااسم...ولی نتونستم بهش حرفی بزنم ... به نظرتون چیکار کنم؟؟؟میخام دیگه قطع رابطه کنم باهاش چون قبلا هم خیلی دخالت داشته و بحث داشتم باهاش... ولی الان واقعا ناراحتم حس میکنم توهین بدی به پدرم کرده

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا واقعا بابات رفته؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

توهین ب باابامم و مامانم یعنی مرگ چطور ساکت نشستی

من کلا نمیتونم این جور مواقع حرف بزنم لال میشم به نظرت الان چیکار کنم خیلی حالم بد شد

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
راست گفته دگ ولی کاش محترمانه تر میگف

چیو راست گفته منم پدرم بازنشسته دولته هیچوقت تو این جور داستانا شرکت نکرده

اصلا گیرم پدر ایشون اینکارو کرده بی احترامی ب عروسشون کرده با این حرف

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من کلا نمیتونم این جور مواقع حرف بزنم لال میشم به نظرت الان چیکار کنم خیلی حالم بد شد

بهتربود همونجا جوابشو میدادی

حالا هم اصلا محلش نده

رفت و امد چیه بابا اصلا بش فک نکن

ولی ب شوهرت بگو البته اگه واسه رابطتون بدنمیشه

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊