2777
2789
عنوان

هزینه ای وی اف 🥺🥺🥺

10047 بازدید | 48 پست

بچه ها تورو خدا اونایی که از هزینه ها اطلاع دارن راهنماییم کنن

از مرکز که میپرسم خیلی جواب درستی نمیدن

۷رزه ای یو ای شدم حدود یک میلیون و  هفتصد شد کلا با داروهای خودم و شوهرم

ولی امیدی بهش ندارم انقدر که اینجا همه میگن منفی شدن

تاحالا اصلا باردار نشدي؟مسكل از خودت يا همسرت

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نکردم آی وی اف ولی دکتری که میرفتم میگفتن 7میلیون میگیره

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

هر جای فرق میکنه هزینه ش..داروهای هر کی کم و زیاد داره  فرص میکنه. من یه دکتر پولکی معروف میرم.. سونه هاش هر دفعه 83 تومنه ویزیت 52 تومن.. داروها شد 2 تومن.. عمل تخمک کشی هم 6 تومن... یه ازمایشم 360 تومن.. یه خورده ازمایشم ک خودم از قبل داشتم دیگه قبول کردن جدید نگرفتم.. الانم داروی قبل انتقال گرفتم 170 تومن.. هزینه انتقالم باید باشه 2 تومنی... جاهای ارزونتر هست

اگه مراکز دولتی بری خب هزینه ها خیلی کمتره ولی خصوصی ها بالاس من خودم ۱۴ تومن شد واسم

میگن دولتی ها خیلی تو نوبت باید باشیم. و اینکه نمیدونم مازندران مرکز دولتی کجاست اصلا

عزیزم با دارو ها همه چی ۱۴تومن؟

نه فدات شم هردوتامون 😔 من تنبلی شوهرمم کم تحرکی مورفولوژی پایین تعدادشم کمه

مثل من ولي طبيعي باردار شدم منم تنبلي 

شوهرم كلا اسپرم صفري بود

درسته سقط شد ولي اميدوارم و دكتر گفت اي يو اي قطعا ميگيره و سالم ميشه ايشالااميد داشته مامان خانوم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
میگن دولتی ها خیلی تو نوبت باید باشیم. و اینکه نمیدونم مازندران مرکز دولتی کجاست اصلا عزیزم با دارو ...

من شرایط دولتی ها رو دقیق نمیدونم عزیزم

بعله با داروها هزینه پانکچر، فریز تخمکا و انتقال کلا شد ۱۴