2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین.. سوال دارم🤓

89 بازدید | 6 پست

سلام خانوما... 

من ی مدتیه همش تو خونم و احساس افسردگی میکنم.. میخام ی مدت رو خودم و روحیم و اخلاقم کار کنم و یجورایی خودسازی کنم.. بطوری ک خجالتی بودنمو بذارم کنار و اعتماد بنفسمو تقویت کنم و بتونم تو جامعه یا خانواده با اعتماد بنفس از حقم دفاع کنم؟ شما ی پیشنهادهایی دارین؟ چه کارایی میشه انجام داد؟ چه کتابایی بدرد میخورن؟ در کل هر راهکاری داریم ممنون میشم بگین برام🌸🌹🌸

به جای لعنت فرستادن ب تاریکی، بهتر است شمعی روشن کنیم! 🍒🍇🍉🍒🍒
دوستم من وقتی ورزش میکنم خیلی اعتماد به نفس میگیرم طوری شوهرم میگه خیلی فرق میکنی و سرحال تر و با ا ...

ممنون عزیزم.. راه خوبیه! ورزش عالیه واقعن.. چه ورزش‌هایی رو تو خونه میشه انجام داد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.. راه خوبیه! ورزش عالیه واقعن.. چه ورزش‌هایی رو تو خونه میشه انجام داد؟ 

راستش از ورزش تو خونه اصلا جواب نگرفتم،من میرم استخر یه روز درمیون،از سایت پول تیکت میخرم تخفیف داره

من یه دختر 19ماهه دارم که به خاطر این دخمل کوچولوم تا همین دوماه پیش پام به پاش بسته بود و هیچ جایی نمیتونستم تنهایی برم که نیمساعت واسه خودم باشم

دیگه دخملی بزرگ شد و کمتر شیر خورد منم تصمیم گرفتم یه ساعتایی در هفته واسه خودم باشم،دخترم پیش باباش میمونه

همین که دو ساعت واسه خودمم تنهایی بیرون قدم میزنم و یه ساعت و نیمم شنا میکنم خیلی خیلی تو روحیه م تاثیر مثبت گذاشته 

راستش از ورزش تو خونه اصلا جواب نگرفتم،من میرم استخر یه روز درمیون،از سایت پول تیکت میخرم تخفیف داره ...

چه عاالی!خیلی خوبه ک با داشتن ی نی نی ناز باز هم برای خودتون وقت میذارین.. 😊 من واقعن تنبلی میکنم وگرن استخر سرکوچمونه.. قبلن خیلی میرفتم ولی الان انگیزمو از دست دادم😞صبحا دیر پا میشم بقیه روز هم با بی انگیزگی پیش میره😔قبل از ازدواج واقعن فکرای بزرگی برا زندگیم داشتم ولی الان دچار روزمرگی شدم.. خیلی دوس دارم تحول بزرگی تو زندگیم ایجاد کنم😶

چه عاالی!خیلی خوبه ک با داشتن ی نی نی ناز باز هم برای خودتون وقت میذارین.. 😊 من واقعن تنبلی میکنم ...

میفهمم چی میگی این حس روزمرگی حداقل ماهی یه بار تجربه میکنم ولی وقتی میاد سراغم به خودم میگم این خودتی که باید به خودت کمک کنی و انرژی بگیری

دو ماه پیش با زور و اصرار رفتم ولی الان خیلی دوست دارم ادامه بدم اولش یه کمی سخته ولی همت کن پاشو برو روحیت درست میشه خیلی با اعتماد به نفس میشی

میفهمم چی میگی این حس روزمرگی حداقل ماهی یه بار تجربه میکنم ولی وقتی میاد سراغم به خودم میگم این خود ...

آره واقعن.. آدم خودش باید بفکر خودش باشه.. ممنون دوست خوبم🌹🌹☺️