2777
2789
عنوان

لباس اینترنتی تورو خدا بیایید

515 بازدید | 35 پست

من چند ماه پیش از دختر داییم که تو شهر دیگس با یه سایتی آشنا شدم میگفت مانتو اینترنتی میگیرم و خیلی خوبه و قیمت باورنکردنی داره حالا من برای دو نفر سفارش دادم اصلا نیاوردن ۲۰ روزه حالا اونام به من میگن چرا نمیاد پولمونو خوردن جواب نمیدن اما یکی شون گفت تا شنبه میاد اما هنوز نیومده تورو خدا دعا کنید بیاد وگرنه باید از جیبم پول اونا رو بدم 

شادی روح عموی جوونم صلوات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاهبرداری زیاد شده چند روز پیشم  من تو دیوار بیعانه دادم مرده اشغال گوشیش خاموش کرده پولمم رفت

دیوار ک خیلی دارن واسش هشدار میدن.قبل گرفتن‌جنس و دیدنش ب هیچ وجه بیعانه ندید

کلاهبرداری زیاد شده چند روز پیشم  من تو دیوار بیعانه دادم مرده اشغال گوشیش خاموش کرده پولمم رفت

اصلا تو خرید از دیوار تا جنسو دستت نگرفتی ببری نباید پول بدی رسما یه عده کلاهبردارن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نداد کد رهگیری

خب ز بزن گفت پست کردم بگو رسید پست و برات عکسشو بفرسته

اون ی کد رهگیری داره

تو گوگل سرچ میکنی رهگیری بسته پستی سایت اداره پست میاد اونجا وارد میکنی میزنه الان بسته ت کجاست

اگر رسید برات نفرستاد پس دروغ میگه پست کردم