2777
2789

سلام.لطفا بگید تو 3 ماه اول چند بار باید رفت دکتر و سونو و آزمایش؟

یا هر کدوم رو کی باید رفت؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری دکتر میگی بارداری. اونم می‌فرسته سونوی قلب

میتونی قبل دکتر بری سونوی قلب

بهتره هفته 8 یا 9 بری 

ماهی یبار میری دکتر برا چکاب

ک با دفترچه بیمه سلامت از من 31 تومن میگیره

تو هفته 12 هم غربالگری اول ک سونو و آزمایش و دکتر برات مینویسه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

دو تا سونو داری

یکیش تعیین حاملگی یکیش غربالگری اول

یه آزمایش داری که چکابه البته اگر قبل بارداری نداده باشی

ماهی یکبار میری دکتر 

دفه اولش میشه وقتی فهمیدی بارداری

دفه دومش میشه وقتی سونو تعیین حاملگی رو انجام دادی

و هر ماه یک بار تا هفته ۳۲ بعد اون دو هفته یکبار بعدشم هفته ای یکبار میشه

در آخر بارداری خوبی برات آرزو میکنم

من 2شنبه هفته پیش موعدم بود که فرداش بیبی چک یه خط واضح انداخت

3 روز قبل از موعدم هم بیبی چک یه هاله خیلی کمرنگ

من با سلامت میرم ویزیتش ۵۰😐😕

مال من متخصص هم هست و تو دوتا بیمارستان یکی دولتی یکی خصوصی زایمان میکنه

سونو هم تو مطبش داره و رایگان سونو میکنه

پ چرا از شما انقد گرونس؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

پس فردا هم نوبت دکتر زنان دارم اما هنوز آزمایش خون بارداری ندادم

گفتم اگه دکتر نوشت انجام بدم

من یه بار دوبار دکتر رفتم ک اونم هیچ لزومی نداشت بهداشت هم برام سونو مینوشت همونارو رفتم با یکی دوتا اضافه تر ک خودم خواستم

خدایا خودت مواظب 😍آراد 😍تو دلم باش ❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه منتظرتیم ❤❤❤❤
پس فردا هم نوبت دکتر زنان دارم اما هنوز آزمایش خون بارداری ندادم گفتم اگه دکتر نوشت انجام بدم

ای بابا

برو اول آزمایش بده ک دکتر مطمعن بشه

هیچ دکتری قطعی از رو بی‌بی چک نمیگه بارداری

فقط الکی میری دکتر

ب نطر من

ای بابا برو اول آزمایش بده ک دکتر مطمعن بشه هیچ دکتری قطعی از رو بی‌بی چک نمیگه بارداری فقط الکی ...

نویت بیمارستان میلاد رو گرفتم

برم پرونده تشکیل بده و ... 

نویت بیمارستان میلاد رو گرفتم برم پرونده تشکیل بده و ... 

اصفهانی؟ 

پرونده تشکیل بده؟ 

تا قلب جنین دیده نشه هیچ دکتری پرونده تشکیل تمیده

اصفهانی؟  پرونده تشکیل بده؟  تا قلب جنین دیده نشه هیچ دکتری پرونده تشکیل تمیده

بیمارستان میلاد تهران