2777
2789

یه انار بردارید و خوب پوستشو بشورین و و بذارید روی شعله پخش کن روی گاز و زیرش رو خیلی کم کنید و چند دقیقه یکبار تابش بدید که همه جاش پخته بشه بعد که پخته شد پوستشو بکنید و بخورید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم، با احترام و سپاس از لطف شما ، این دستور برای همه کارایی نداره

من دو مورد رو که یکی از اون ها مادرم بودند دیدم که با این نسخه بشدت حالشون وخیم شد ، به مادر و همکارم هم دقیقا همین رو گفته بودند که درمان شما انار به این شکل هست و خیلی حالشون بدتر شد

صرفا جهت اطلاع دوستان عرض کردم

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
کاش زودتر تاپیک زده بودی  هرچی انارگرفته بودم دون کردم⛔😐 ولی میرم میگیرم باز😬تواین گرونی 🤪 ...

آخی

من خودم الآن چند ساعته گذاشتم رو بخاری پخته شد دارم به زور میخورم

بچه ها

تازه خبرندارین پوست انارچقدرخوبه

یه استخوان ساز وکلاژن ساز عالیه...البته باعث یبوستم میشه ولی خب خیلی عالیه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
کاش زودتر تاپیک زده بودی  هرچی انارگرفته بودم دون کردم⛔😐 ولی میرم میگیرم باز😬تواین گرونی 🤪 ...

بابام انارای باغ رو فروخت کیلویی 1000 تومن😒

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

من توی اب پختم خوردم این روشو نمیدونستم وای که چقدرم بدمزه میسه😅

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
آخی من خودم الآن چند ساعته گذاشتم رو بخاری پخته شد دارم به زور میخورم

مهم نیست میخوام بدم شوهرم 😈😈😸😸😸

این مدت همش سرما خورده😒😬

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن